Recomandare-lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare-lanseta
Salut as vrea si eu de la cei mai avizati in materie sa-mi recomande o lanseta pt stiuca avat ca sa o folosesc cu oscilante boblere naluci reactive in principal. Stiu o sa-mi recomandati fibra de sticla, n-as avea probleme cu ea numai ca nu-mi plac lansetele scurte imi plac cele de 2,30 in sus.
poate ai ocazia sa pui mana pe asta si sa ne impartasesti si noua senzatia.....ca asa la prima vedere suna si arata foarte bine.
http://www.xxx.ro/produse/43/8374/It ... 0-30g.html
http://www.xxx.ro/produse/43/8374/It ... 0-30g.html
- semlecangheorghe
- veteran
incearca sa te uiti eventual si la seria de G1000 de la Lamiglas, la cele pentru salmon and steelhead ... sunt ceva mai moderate si as zice ca merg atat la avat cat si la stiuca ... sau cum zicea cineva inainte, incearca ceva wild river ...
acum depinde si ce buget ai alocat pentru lanseta ...
acum depinde si ce buget ai alocat pentru lanseta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Re: Recomandare-lanseta
Da. O sa-ti recomand o fibra de sticla. Scurta...tali scrie:Salut as vrea si eu de la cei mai avizati in materie sa-mi recomande o lanseta pt stiuca avat ca sa o folosesc cu oscilante boblere naluci reactive in principal. Stiu o sa-mi recomandati fibra de sticla, n-as avea probleme cu ea numai ca nu-mi plac lansetele scurte imi plac cele de 2,30 in sus.

Am vazut acuma la anunturi un Lamiglas Crankin' Fiberglass 6'6"... Stiu astia sa puna o dulceata in actiunea aia, combinata cu o putere pe cotor... O bucurie...

Am testat indelung una din asta si pot zice ca e faina. Lasand deoparte calitatile binecunoscute ale fibrei de sticla, ceea ce a iesit in evidenta este usurinta cu care arunca naluci de pe la 5g pana la peste 21g. Ce e interesant e ca parca nici nu-i pasa de diferenta de greutate...
Dand la un moment dat dupa avat cu un Kastmaster, m-am pomenit cu lingura pe malul alalalt al Crisului, chit ca acolo apa e lata rau. Nici un alt bat al meu, poate cu o singura exceptie, nu e capabil sa arunce atata, cu o asa mare usurinta. Iar exceptia despre care zic e un ditai Certified Pro-ul de 8'9" Magnum Taper. Ei bine, liliputanul asta de Crankin' 6'6" mi-a furnizat o surpriza...
Inutil sa zic cat e de indemanatic si precis, fiind un bat scurt.
Un allaround-er perfect pt. cine isi doreste un bat pt. naluci reactive.
Stiu... E prea scurta...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...