Recomandare lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta salau
daca citesti cu atentie o sa vezi c-a specificat 

Va salut,postez aici sa nu mai deschid un topic nou.Va rog sa-mi recomandati o lanseta de jig pentru salau,rapida.O sa o folosesc pe un curent slab spre moderat de pe mal deci lungime 2.40-2.70 .Actiune 5(7)-15 (20)gr.Eu predominant folosesc jiguri 10-12 grame.Buget maxim 400 lei.Multumesc
-
- veteran
Daca poti suplimenta bugetul, Savage Gear Finezze este o lanseta care se potriveste perfect cerintelor tale. Este puternica pe talon, fapt ce iti confera un avantaj daca vei avea un drill cu un peste mai mare.
Exista foarte putine lansete extra fast de 2,40m - 2,70m de putere mica (sub 20g) intr-un buget de pana in 400 lei.
Exista foarte putine lansete extra fast de 2,40m - 2,70m de putere mica (sub 20g) intr-un buget de pana in 400 lei.
Am inteles.Va multumesc pentru raspuns.Mai astept putin si suplimentez bugetul pana la 600 lei.
Vezi Rapture Outlow 2,43 m 7-35 gr.alexdavid scrie:Va salut,postez aici sa nu mai deschid un topic nou.Va rog sa-mi recomandati o lanseta de jig pentru salau,rapida.O sa o folosesc pe un curent slab spre moderat de pe mal deci lungime 2.40-2.70 .Actiune 5(7)-15 (20)gr.Eu predominant folosesc jiguri 10-12 grame.Buget maxim 400 lei.Multumesc
E super lanseta, nu duce mai mult de 21 gr, e fast si simti tot si cu jig de 3 gr

E 470 ron dar merita.
Numa' bine.
-
- senior
Un vot si eu pt. Savage Gear Finezze softlure 5-21gr. O am de un an si ceva si numai vorbe bune atat la naluci moi cat si la reactive. Trece cu putin peste 400 dar isi merita banii.
O sa vad pe unde o pot gasi si pipai.Am vazut ca producatorul o recomanda si pentru stiuca.Oricum va multumesc frumos pentru sugestie,din descrierea dvs ar fi exact ce am nevoie.
La doua voturi deja se inclina putin balanta.Multumescfishmaster56 scrie:Un vot si eu pt. Savage Gear Finezze softlure 5-21gr. O am de un an si ceva si numai vorbe bune atat la naluci moi cat si la reactive. Trece cu putin peste 400 dar isi merita banii.
Salutare.
Ar merge Savage Gear Finezze Softlure 5-21 g si la un pescuit din barca la salau, cu jiguri?
Daca aveti si alte recomandari, va sint recunoscator.
Am auzit lucruri foarte bune si despre St. Croix Avid, in cazul in care as reusi sa gasesc una second hand in acest buget.
Multumesc!
Ar merge Savage Gear Finezze Softlure 5-21 g si la un pescuit din barca la salau, cu jiguri?
Daca aveti si alte recomandari, va sint recunoscator.
Am auzit lucruri foarte bune si despre St. Croix Avid, in cazul in care as reusi sa gasesc una second hand in acest buget.
Multumesc!
-
- veteran
Cred ca este un pic prea lunga pentru pescuitul din barca. Daca lungimea lansetei nu reprezinta un impediment pentru tine, atunci vei fi foarte multumit de performantele ei.