Recomandare lanseta salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Recomandare lanseta salau

Mesaj de cristian.ene » 30 Sep 2014, 23:46

Mai ai variantele

1. Colmic Heracles USA au un model pentru pescuit pe lac din 2 bucati ceva peste buget

2. Dragon X-Treme http://dragon-fishing.com/index.php/ofe ... ru/x-treme cu inele Fuji KR in buget

3.Favourite Varita au modele din 2 bucati( Varita VRT702ML 1.98m 5-16g ML) , montate ok cu inele Fuji KR si se incadreza in buget sub 600RON

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 01 Oct 2014, 14:15

Du-te sa vezi cum este Varita. Dupa parerea mea este un bat foarte bun la banii lui, usor, echilibrat, inelele sunt ok. VRT-702M
http://favorite-fishing.com/varita-3/?lang=en

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Oct 2014, 16:15

La ce magazine pot vedea lansetele mentionate mai sus?

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Oct 2014, 16:51

Referitor la Turel TUS862M, mie mi-a placut dar uitandu-ma pe pagina producatorului am vazut ca nu e recomandat pentru jig.
http://www.majorcraft.co.jp/overseas/turel/index.html

Maine sunt liber si voi colinda magazinele.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Oct 2014, 16:54

tito scrie:Referitor la Turel TUS862M, mie mi-a placut dar uitandu-ma pe pagina producatorului am vazut ca nu e recomandat pentru jig.
http://www.majorcraft.co.jp/overseas/turel/index.html

Maine sunt liber si voi colinda magazinele.
Ceva lansete Dragon aveau la Pe apa.ro. Nu stiu ce mai au.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 03 Oct 2014, 15:52

Ieri am dat o tura prin magazinele de profil si din pacate n-am mai gasit nimic de la Dragon. Am "balanganit doua modele Favorita, ce mi-a atras atentia e constructia blancului, betele sunt foarte usoare si impresia e ca au peretii foarte subtiri, nu stiu cum stau la capitolul fiabilitate, ce rezistenta au la abuzuri? Am fost asigurat insa ca sunt foarte senzitive, dar oricine isi doreste sa vanda isi lauda marfa. Sincer ca bat mie unuia mi-a placut constructia si actiunea acelui MajorCraft Turel si cred ca il voi achizitiona. Asteptam pareri, se pare ca nu are nimeni pe aici acest model...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Oct 2014, 17:48

Le multumesc celor care mi-au dat informatiile necesare. Am rezolvat, am si testat lanseta, nu a fost salau dar a prins stiuca. Se comporta foarte bine in lanseu, arunca bine si greutati mai mici de 7 gr ,iar cu 20 gr " nu tuseste". In dril se comporta exceptional, am intepat o cumatra de peste 8kg, adusa in curent ...din pacate mi-a scapat-o un amic la mal dar macar am testat lanseta. La senzitivitate e peste Lamiglas-ul Certified Pro (X-86MTS) Si e mai rigida decat Lamiglasul,care e dat drept EX Fast dar e mai moale in prima treime decat Turelul. Una peste alta sunt multumit atat de achizitie cat si de ziua de pescuit :) .

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 05 Oct 2014, 18:26

tito,pe ape publice sau incinta?(8kg+)...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Oct 2014, 18:58

adrian99 scrie:tito,pe ape publice sau incinta?(8kg+)...
Pe ape publice (pe Arges). Ieri am zis sa mai vad care e treaba "La pietre", aval de barajul de la Mihailesti. Chiar sub baraj "e durere", e plin de "parasutisti si jepcari. E prima oara cand am mers anul asta (mai mult pentru a testa noua lanseta) si au excavat aia cu balastiera ca nu mai recunosteam locurile, l-a vreo 300m de baraj s-a format un mare golf (raiul plasarilor) si ceva mai jos s-a construit un pod de tuburi (pentru camioanele care cara nisip), am vazut ca se lua salau (1-1-5 kg) la pestisor viu, la plastice nu a pus gura, mai erau cativa la spinning in zona. E un loc unde merita incercat ...
Azi am schimbat locatia,tot pe Arges "cativa km mai jos :)" , am dat la salau cu plastice si a intrat doar stiuca...un loc promitator.

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 24 Dec 2014, 00:46

Nu fii secretos ,la ce lanseta te-ai decis ?
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

Scrie răspuns