Recomandare lanseta salau/stiuca.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare lanseta salau/stiuca.
Buna.
Va rog frumos sa-mi recomandati o lanseta pentru pescuit la salau si stiuca, de pe mal pe balti.
M-am gandit la ceva cu cw. pana in ...25-30g.
Buget disponibil cca. 400 ron.
Ce se merita luat din acesti bani?
Mai mult nu vreau sa cheltuiesc in nici un caz, pentru ca 90% pescuiesc stationar.
Multumesc frumos.
Va rog frumos sa-mi recomandati o lanseta pentru pescuit la salau si stiuca, de pe mal pe balti.
M-am gandit la ceva cu cw. pana in ...25-30g.
Buget disponibil cca. 400 ron.
Ce se merita luat din acesti bani?
Mai mult nu vreau sa cheltuiesc in nici un caz, pentru ca 90% pescuiesc stationar.
Multumesc frumos.
Re: Recomandare lanseta salau/stiuca.
Daca ai fi zis invers, la stiuca si la salau ti-as fi spus fara emotii Dam Nanoflex , 2.40 m , 20-40 gr, foarte versatil, puternic pe butt, atent finisat, un bat deosebit. De asemenea poti cauta si un Fenwick HMG , am avut un 1/4 - 3/4 la 7". Fenwick-ul e ceva mai tare, mai spre salau si in subsidiar stiuca, Nanoflexul e invers, dar ambele foarte potrivite, de calitate si se incadreaza in buget. Cu siguranta ca nu sunt singurele. Spor !
Lansetele Daiwa Infinity Q Jigger si Jigger Spin pana in 35g cum sunt?
Nu am naluci peste 15g.
Nu am naluci peste 15g.
Iti recomand un Infinity Q cu cea mai mare placere. Usoare, senzitive si puternice. Daca ai ocazia sa o pipai eu sunt convins ca ai sa o si cumperi. O alta alternativa ar fi sa urmaresti pe forum vanzarile si poate gasesti vre-un St. Croix Avid sau Wild River.
Care Avid sau Wild River ar fi potrivit pentru mine.costin_s scrie:Iti recomand un Infinity Q cu cea mai mare placere. Usoare, senzitive si puternice. Daca ai ocazia sa o pipai eu sunt convins ca ai sa o si cumperi. O alta alternativa ar fi sa urmaresti pe forum vanzarile si poate gasesti vre-un St. Croix Avid sau Wild River.
Cele de 1/2 si 5/8 nu sunt prea light?
Nanoflex este gen Shimano Catana? Sau este cu cateva clase peste?Vegas_75 scrie:Daca ai fi zis invers, la stiuca si la salau ti-as fi spus fara emotii Dam Nanoflex , 2.40 m , 20-40 gr, foarte versatil, puternic pe butt, atent finisat, un bat deosebit. De asemenea poti cauta si un Fenwick HMG , am avut un 1/4 - 3/4 la 7". Fenwick-ul e ceva mai tare, mai spre salau si in subsidiar stiuca, Nanoflexul e invers, dar ambele foarte potrivite, de calitate si se incadreaza in buget. Cu siguranta ca nu sunt singurele. Spor !
Glumesti....nu?kiske13 scrie:Nanoflex este gen Shimano Catana? Sau este cu cateva clase peste?Vegas_75 scrie:Daca ai fi zis invers, la stiuca si la salau ti-as fi spus fara emotii Dam Nanoflex , 2.40 m , 20-40 gr, foarte versatil, puternic pe butt, atent finisat, un bat deosebit. De asemenea poti cauta si un Fenwick HMG , am avut un 1/4 - 3/4 la 7". Fenwick-ul e ceva mai tare, mai spre salau si in subsidiar stiuca, Nanoflexul e invers, dar ambele foarte potrivite, de calitate si se incadreaza in buget. Cu siguranta ca nu sunt singurele. Spor !
Uitandu-ma la pretul Nanoflex-ului, n-as zice ca este nu stiu ce lanseta teapana.ULK scrie: Glumesti....nu?
Adevarul este ca nu le cunosc, de asta intrebam.
St. Croix Wild River - WRS86MHF2 - 2,62 mt. si naluci pana la 28 grame.
St. Croix Avid Salmon and Steelhead - AVS86MHF2 - 2,62 mt. si naluci pana la 28 grame.
Astea sunt modelele de la St. Croix pe care ti le-as recomanda. Din pacate, nici unul din ele nu le-am vazut pe vre-un sit din Romania, si cam depasesc bugetul tau. Am vazut pe Fishshop un Avid Salmon and Steelhead pana la 21 grame, si cam atat.
Tocmai din acest motiv ti-am sugerat sa urmaresti sectiunea de vanzari de pe forum, poate gasesti ceva.
Dar nu te limita doar la St Croix. Sunt si alti producatori care fac bete bune si la preturi mai mici. De exemplu, Rapture. Gasesti pe Fishmag.ro o gramada de modele. Si ca o selectie personala, uita-te la urmatoarele modele: Keison SS, Assassin XT, Black Power, Black Knight, Black Ika, Horizon Progresive, Trail Blazer. Din toate astea sigur gasesti ceva care sa iti placa.
Numai bine!
St. Croix Avid Salmon and Steelhead - AVS86MHF2 - 2,62 mt. si naluci pana la 28 grame.
Astea sunt modelele de la St. Croix pe care ti le-as recomanda. Din pacate, nici unul din ele nu le-am vazut pe vre-un sit din Romania, si cam depasesc bugetul tau. Am vazut pe Fishshop un Avid Salmon and Steelhead pana la 21 grame, si cam atat.
Tocmai din acest motiv ti-am sugerat sa urmaresti sectiunea de vanzari de pe forum, poate gasesti ceva.
Dar nu te limita doar la St Croix. Sunt si alti producatori care fac bete bune si la preturi mai mici. De exemplu, Rapture. Gasesti pe Fishmag.ro o gramada de modele. Si ca o selectie personala, uita-te la urmatoarele modele: Keison SS, Assassin XT, Black Power, Black Knight, Black Ika, Horizon Progresive, Trail Blazer. Din toate astea sigur gasesti ceva care sa iti placa.
Numai bine!
kiske13
pui problema intr-un mod incomplet .
Stiuca se pescuieste in principal cu naluci reactive voblere , linguri ,oscilante .......etc
Salaul se pescuieste in principal cu naluci soft armate cu jiguri , voblere ...etc
un bat pt reactive nu e compatibil cu jigingul iar un bat de jiging in general nu e compatibil cu voblerele
tu cu ce tip de naluci vrei sa pescuiesti ?
daca vrei sa dai cu reactive nu ai prea mari probleme in alegere cam toate betele in jurul sumei de 400 lei sunt ok . mari minuni nu sunt intre ele ca sa se diferentieze , mult bla bla si diverse tehnici de marketing . ( comparind bete din aceeasi clasa ,acelasi material , aceasi actiune si acelasi CW )
daca vrei un bat de jiging aici diferentele sunt reale , majore si tebuie avut grija .
daca cauti putin pe forum gasesti suficiente informatii despre Nanoflex ca sa nu il mai compari cu Catana .
nanoflexul este nu cu citeva clase peste catana este cu un bacalaureat si 2 facultati mai sus
parere strict personala !
daca vrei reactive Nanoflexul pot sa il recomand cu caldura ca un adevarat bat universal pretabil la rapitori de pe la noi .
pentru jiging in valoare de 400 lei ma abtin de la recomandari
fir intins si alegeri fericite sa ai !
pui problema intr-un mod incomplet .
Stiuca se pescuieste in principal cu naluci reactive voblere , linguri ,oscilante .......etc
Salaul se pescuieste in principal cu naluci soft armate cu jiguri , voblere ...etc
un bat pt reactive nu e compatibil cu jigingul iar un bat de jiging in general nu e compatibil cu voblerele
tu cu ce tip de naluci vrei sa pescuiesti ?
daca vrei sa dai cu reactive nu ai prea mari probleme in alegere cam toate betele in jurul sumei de 400 lei sunt ok . mari minuni nu sunt intre ele ca sa se diferentieze , mult bla bla si diverse tehnici de marketing . ( comparind bete din aceeasi clasa ,acelasi material , aceasi actiune si acelasi CW )
daca vrei un bat de jiging aici diferentele sunt reale , majore si tebuie avut grija .
daca cauti putin pe forum gasesti suficiente informatii despre Nanoflex ca sa nu il mai compari cu Catana .
nanoflexul este nu cu citeva clase peste catana este cu un bacalaureat si 2 facultati mai sus

daca vrei reactive Nanoflexul pot sa il recomand cu caldura ca un adevarat bat universal pretabil la rapitori de pe la noi .
pentru jiging in valoare de 400 lei ma abtin de la recomandari
fir intins si alegeri fericite sa ai !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !