Recomandare lanseta pt voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta pt voblere
Cred ca voi lua un Mjor Craft XRS-1002LSJ !
Sper sa iasa bine!
Sper sa iasa bine!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
- veteran
Cred ca sunt lansete foarte bune si mai usoare decat lansetele din USA similare.
Pretul este foarte bun pentru ce ofera.
Au rezerva de putere, actiunea e progresiva pe varf cat trebuie, nu vad de ce nu ar fi foarte bune.
Pretul este foarte bun pentru ce ofera.
Au rezerva de putere, actiunea e progresiva pe varf cat trebuie, nu vad de ce nu ar fi foarte bune.
-
- veteran
X-RIDE SEABASS
Modelele XRS - 962ML sau XRS - 962M in functie de ce voblere folosesti si de cat de tare trebuie sa tragi de pesti.
Modelele XRS - 962ML sau XRS - 962M in functie de ce voblere folosesti si de cat de tare trebuie sa tragi de pesti.
Eu pescuiesc mai light, pe riuri mai mici si folosesc de vreo 2 luni un Major Craft SLICER SS692 ML de care sunt foarte multumit. Raportul calitate - pret este excelent . Lanseta faina, nervoasa, usoara, ce mai... ca o prelungire a bratului.
Ma , sa nu spuneti ca acuma va bagati pe botele de seebass
, in sfarsit
La ora actuala , Major Craft is probabil cele mai vandute bete JDM , sau cel putin au sa devina
, cunosc oameni care au vandut Lamiglas in Europa multi ani , si s-au orientat pe Major Craft in ultimu an . Pur si simplu is pe val acuma .
Alea de shore jigging is rangi autentice , cel putin din ce am probat io vreo 3 modele , nici vorba de voblerit , daca careva vrea sa se laude la vreu coleg ca o are mai erecta ii in regula , in rest nu vad aplicatii pentru astfel de bete .

La ora actuala , Major Craft is probabil cele mai vandute bete JDM , sau cel putin au sa devina

Alea de shore jigging is rangi autentice , cel putin din ce am probat io vreo 3 modele , nici vorba de voblerit , daca careva vrea sa se laude la vreu coleg ca o are mai erecta ii in regula , in rest nu vad aplicatii pentru astfel de bete .
-
- veteran
SF,
aceel de Rock xxx sunt date moderate la puteri de pana in 30g sunt asa de rigide ?
Am vazut ceva Megabass Xor Independance si mi-au placut mult pentru ca erau elastice si progresive ca actiune pe o lungime mare din blank.
Erau de 7`6``ft. 8ft. pe acolos putere in jur de 1oz. si nu erau deloc rangi coparativ cu ce e prin USA la puteri similare.
aceel de Rock xxx sunt date moderate la puteri de pana in 30g sunt asa de rigide ?
Am vazut ceva Megabass Xor Independance si mi-au placut mult pentru ca erau elastice si progresive ca actiune pe o lungime mare din blank.
Erau de 7`6``ft. 8ft. pe acolos putere in jur de 1oz. si nu erau deloc rangi coparativ cu ce e prin USA la puteri similare.
Rockfishingu (care ii ultima gaselnita in materie de pescuit cu naluci in mare , desi termenu ii furat ) ii altceva decat shorejigging .
Numaru mare de specii , comparat cu apa dulce , are un efect in materialele folosite , in cazu de fata bete .
Un regular fast pentru shore jigging ii diferit fata de un RF pentru seabass , si diferit fata de un RF pentru rockfishing , dealtfel un regular fats de surf de la Lamiglas de ex. ii diferit fata de un RF pentru un spinning conventional si ortodox cum ar fi Certified Pro , tot pentru SW.
O sa incer ca pun o poza zilele astea cu un Major Craft de shorejigging cu o greutate (1,5 l ) agatata ca sa vezi cum arata , te sperii cat de putin flexeaza .
Numaru mare de specii , comparat cu apa dulce , are un efect in materialele folosite , in cazu de fata bete .
Un regular fast pentru shore jigging ii diferit fata de un RF pentru seabass , si diferit fata de un RF pentru rockfishing , dealtfel un regular fats de surf de la Lamiglas de ex. ii diferit fata de un RF pentru un spinning conventional si ortodox cum ar fi Certified Pro , tot pentru SW.
O sa incer ca pun o poza zilele astea cu un Major Craft de shorejigging cu o greutate (1,5 l ) agatata ca sa vezi cum arata , te sperii cat de putin flexeaza .
@SF ...deci sa inteleg ca Major Craft de shorejigging nu prea merge pt vobler ?
Is cele mai rigide scule pe care le cunosc (vorbind de SJ de la Major Craft ) ,si in general rigide , cu mici exceptii unele case (Shimano ) le fac mai moi , nu suficient pentru voblerit .Nu poti sa lansezi un vobler cu astfel de bete , nici nu lucreaza bine un vobler .
@SF... deci pt vobler trebuie ceva din categoria X-RIDE SEABASS si anume XRS-962M sau XRS-1002M ?