recomandare imbracaminte iarna

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
informer
senior
senior

Mesaj de informer » 14 Oct 2010, 22:13

adiwolf scrie: si daca tot v-ati straduit sa ma lamuriti , nu va faceti pomana pana la capat si sa ma indrumati si de unde se pot achizitiona astfel de echipamente (preferabil din tara) si ceva preturi??
Adi, chiar aia ma uitam si eu la Cabela's, dupa ce-am citit si chiar sunt la reducere izmenele :lol: ... din pacate mai sunt numa` XL si 2XL la majoritatea alea de la "oferta" :cry: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Oct 2010, 22:14

adiwolf scrie: si daca tot v-ati straduit sa ma lamuriti , nu va faceti pomana pana la capat si sa ma indrumati si de unde se pot achizitiona astfel de echipamente (preferabil din tara) si ceva preturi??
-hervis, daca ai rabdare pana-n primavara fac reduceri la tzoalele de schi, poate iesi cam la 200 de roni izmene + bluza
-reprezentante Jack Wolfskin, mai scump dar si alta calitate, musai sa astepti reducerile ca te ard la buzunar
-magazine cu tzoale de munte si outdoors;
- magazine online de flyfishing, ciudatii astia de muscari au descoperit toalele astea mai demult :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 14 Oct 2010, 22:17

adiwolf scrie:...si daca tot v-ati straduit sa ma lamuriti , nu va faceti pomana pana la capat si sa ma indrumati si de unde se pot achizitiona astfel de echipamente (preferabil din tara) si ceva preturi??
De exemplu:
http://www.mormota.ro/?alm=4&tart=99&id=3&catidd=82
sau, mai de-aproape de tine:
http://www.craimont.ro/imbracaminte_de_corp.html

Nu e Underarmour, da' mere. PowerDry sau merinos. La alegere.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Oct 2010, 22:28

multumesc tare mult pt. informatii.
tocmai ce am descarcat un fiser de pe Cabelas care explica exact ceea ce ati spus si voi referitor la aceste materiale.
problema pe Cabelas este de marime si cred ca in general o sa am o problema in a gasi un astfel de echipament pe marimea mea.
tot cautand , am constatat ca exista astfel de materiale si pt sezonul cald, ceea ce pt mine este extraordinar

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Oct 2010, 22:32

Pentru sezonul cald cauta camasi cu maneca lunga :!: de-alea cu aerisire si cu protectie UPF cat mai mare
bumbacu e naspa si vara
Musca 13

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 14 Oct 2010, 22:33

adiwolf scrie:...tocmai ce am descarcat un fiser de pe Cabelas care explica exact ceea ce ati spus si voi referitor la aceste materiale...
:D
Asta sa insemne ca avem sanse sa ne crezi? :lol:

Daca ai chef sa aprofundezi cine-i PowerDry ala:
http://en.wikipedia.org/wiki/ECWCS
L-au ales americanii sa-si imbrace soldatii cand ii trimit de la +4 la -51 Celsius... :wink:
O carpa cu patent... (Polartec)
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 23:16

Tavi scrie:Pentru sezonul cald cauta camasi cu maneca lunga :!: de-alea cu aerisire si cu protectie UPF cat mai mare
bumbacu e naspa si vara
ii bun la ceva bumbacu asta, ca deja ma cujet ca il folosesti pe post de carpa de sters pe jos, macar ca prosop e bun? :lol:
femeile il foloseau in stare intermediara pe vremuri la ceva :lol: :lol: :lol:

hainele astea trebe mulate pe corp, cam nasol cu marimile la magazine online :cry: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Oct 2010, 23:21

Camasa de vara e buna larga.
Alea de iarna da, corecta observatia, musai mulate altfel nu-si fac treaba

bumbacu e bun pentru tricouri gucci, gabana , etc se poarta mulat pe sub lantul de aur, la mall
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Oct 2010, 01:56

Nu stiu de ce am impresia ca se exagereaza oleaca :)

Nu prea o prind pe asta cu transpiratia iarna la pescuit , am transpirat si io facand copca cu toporu in gheata care tinea sanii cu lemne , sau daca mergeam repede prin zapada groasa , da cam atata cu transpiratu !

Un cojoc ii sfant , ai miinile libere si poti dormi pe zapada daca te imbeti :)

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 15 Oct 2010, 02:29

http://www.flickr.com/photos/29701378@N07/3483999077/
-17 si vint foarte tare...Salaii s-au betonat in 2 minute...Degetele mici s-au indurerat pina am avut niste manusi subtiri,apoi le-am schimbat cu unele mai groase,renuntind bucuros la simtul tactil.. :P ..Ciubote Columbia cotate pt -32, cu vreo doua perechi de sosete,pantaloni de schi foarte fierbinti(poate nu-s de schi ca pe la -5 deja nu mai pot presta activitati sportive cu ei),izmene pe sub ei,jeaca cu dublura fleece foarte fierbinte,caciuloi mare si foarte calduros,ceva manusi un brand Hot Paws,cu ceva folie metalica in ei ce reflecta caldura inapoi, in care de coci daca nu-i geru bobotezei...Eh...am stat vreo 3 ore pe gheata si frigul s-a instalat incet dar sigur , incepind de la picioare...Dar numai pt zerograde nu-ti trebuie nimic special, decit daca ai mulineta de cast mai light si miner EVA split :D ...Oricum te faci de kko ,cind nu mai functioneaza rulmentu antirevers :lol: si dai napoi fuguta la forum si cauti topicul respectiv sau deschizi altul ca nu merge searchu.. :)
http://store.colemans.com/cart/extreme- ... p-751.html
Cele mai ale naibii ciubote pt activitati outdoor foarte friguroase..Zice ca astea le incalta tipii aia ce fac cursele de caini in Alaska...

Scrie răspuns