discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

csabi28 scrie:Nu vrea.In fine,uita te pe xxx
@ Csabika borat
...nu vrea pentru ca asa e conceput site-ul , sa nu faci reclama la altele.

-
csabi28
- junior

M-am prins pan la urma

-
vipificator III
- veteran

Daca pescuiesti din barca de ce iti trebuie geanta aici se preteaza si o cutie de scule gen instalatori care este solida la soc super compacta volum de volum nu intra apa se poate pe capac lasa si monturi plumbi agrafe si nu cad(sunt imprimate niste tavite in capac. Cautam si eu ceva de genul indicat de tine dar m-am dat batut sa iau geanta/cutie pe care scrie Megabass sau Cabelas etc. nu vad rostul aia nu ma platesc pt reclama (hai ca la bete nu putem sa le stergem marcajul dar sa mai le iei si gentile trusele cu pret de pret........

) asa ca am intrat in Ambient si am gasit o cutie de scule practica cu inchzatori metalice model (PORT BAG Strongo meta 21) asta a fost singurul lucru turcesc de calitate, a doua zi mi-am mai luat unul pentru pasnic(erau la 85ron promotie).

-
ciprian savu
- utilizator constant

ULK scrie:http://www.totalfishing.ro/geanta-trabu ... 13052.html
Inafara de deschiderea laterala..este exact ce cauti. Calitate foarte buna si ca material si ca fermoare. 6cutii medii si o cutie mica in fata, doua buzunare laterale care mai au in exterior locasuri cu scai pentru pensa/foarfeca/patent..in rest compartimentul de pe partea de sus inghite muulte plicuri de gume.
Cu siguranta iti inghite acareturile ce ai putea sa ai nevoie si pentru o iesire de o luna

...Pentru barca este tocmai bun.
Atat manerul de carat in mana , cat si cureaua pentru umar sunt facute foarte ergonomice, gandite cu cap..si foarte comode.
Cumpar daca are cineva de vanzare compartimentul de deasupra al acestei genti , de la Capture.
0740215069
-
pescaDORU
- utilizator constant

va multumesc tuturor pentru indicii!
am mai cautat si eu si parca asta imi trage cu ochiul:
http://www.abugarcia-fishing.ru/catalog ... ,6083.html
asa cum am mai zis, ptr mine este foarte important ca accesul la cutii sa se faca din lateral, adica cat mai rapid. nu vreau ca pentru o cutie de pe fundul gentii sa fiu nevoit sa le scot pe toate.
numai bine!
-
CISKO
- utilizator constant

-
lee lee
- senior

-
ia uite ce am luat eu la 120 ron,parca,cu 6 cutii mari incluse in pret
http://www.rapitori.ro/forum/ce-ne-mai- ... 1-800.html
te duci in jos pe pagina pana dai de geanta de spinning
se deschide de sus si fermoarele,are doua,merg pana jos...si ai geanta deschisa de tot si pe lateral
eu sunt foarte multumit de ea,la pretul acela chiar nu a fost mult din moment ce are 6 cutii si o cutie,daca e s-o cumperi,costa vreo 15-20 ron
bafta si sa ne spui ce-ai luat
Catch & relax
-
danone
- veteran

Am vazut la Decatlon o geanta asemanatoare cu 6 cutii + 1 detasabila, care se deschide prin partea din fata permitand accesul la oricare cutie. Are prevazut in ficare parte laterala cate un buzunar. Cutiile au marimea de aprox A4 sunt prevazute cu capac si sunt compartimentate (6x3=18 compartimente). Pretul e undeva pe la 170 lei.