recomandare geanta spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare geanta spining
Prima geanta recomandata are cutii mici 3500 intra 6 voblere intr-o cutie a doua e mai ok partea buna e ca ambele sunt la reducere.
Plasticurile alea de pe fermoare care sunt prinse pe snur sa tragi de ei nu se desprind in timp ? Am avut genul acela ...nu Cabelas( dar cam la aceasi pret) si dupa cateva iesiri imi ramaneau in mana unul dupa celalalt.
Si asta imi place la geanta Rapture(Capture) au niste fermoare de calitate, plasticul ce prinzi sa deschizi/inchizi fermoarele sunt topite direct pe metal...nu se desprind cred ca never.
Ce am vazit eu prin Cabelas( modele in gama asta de pret) ...nu se ridicau la calitatea ce are Capture...Cele mai scumpe da...sunt din alt material si mai bine facute.
Si asta imi place la geanta Rapture(Capture) au niste fermoare de calitate, plasticul ce prinzi sa deschizi/inchizi fermoarele sunt topite direct pe metal...nu se desprind cred ca never.
Ce am vazit eu prin Cabelas( modele in gama asta de pret) ...nu se ridicau la calitatea ce are Capture...Cele mai scumpe da...sunt din alt material si mai bine facute.

Astea de pe gentile mele 100% nu se desprind e o ata cu un manson de plastic cauciucuat in plus au fundul intarit pt a proteja cutiile daca dai cu geanta mai tare de pamant, geanta RAPTURE nu o cunosc probabil ca este buna calitativ daca esti multumit de ea.
Da,astea de pe a ta par foarte ok...ma refeream la cele din linurile date de matrix.
Capture..tot asa,are fundul intarit chiar si in margini,in sensul ca fundul e ca o tava(partea mai rigida).
Capture..tot asa,are fundul intarit chiar si in margini,in sensul ca fundul e ca o tava(partea mai rigida).
http://www.cabelas.com/product/Home/Fis ... t112206780ULK scrie:Da,astea de pe a ta par foarte ok...ma refeream la cele din linurile date de matrix.
Eu am ceva mai mica decat aceasta si e super ok . Are intradevar fundul gentii sub forma de tava de plastic si este impermeabila .
Din punctul meu de vedere este o geanta foarte buna dar cam grea

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Da e o geanta de top ca si constructie se deduce si din titlu "Cabela's Advanced Anglers" pe cabelas sunt f bine reprezentate tipurile de accesori de pescuit in doua categorii incepatori si avansati iar preturile sunt pe masura produsului nu prea gasesti produse scumpe si de calitate proasta pt ca acolo daca nu respecti cea ce susti cand vinzi esti obligat sa returnezi banii inapoi cumparatorului chiar si dupa ce acest produs a fost folosit o perioada.
Adica daca o geanta este data impermeabila si eu imi dau seama dupa 2 luni ca trece apa prin ea ca prin sita ii sun frumos si le zic ca le-o trimit retur iar ei nu o sa-mi zica niciodata "Da stiti ne pare rau ati folosit-o nu va putem returna banii!",asta off topic.
Adica daca o geanta este data impermeabila si eu imi dau seama dupa 2 luni ca trece apa prin ea ca prin sita ii sun frumos si le zic ca le-o trimit retur iar ei nu o sa-mi zica niciodata "Da stiti ne pare rau ati folosit-o nu va putem returna banii!",asta off topic.
Salut Doru,uita te la asta,eu zic ca e ok.
S-ar putea sa se potriveasca la ce i-ti trebuie tie.
http://www.xxx.ro/bagajerie-rapitor ... m-3818.htm
S-ar putea sa se potriveasca la ce i-ti trebuie tie.
http://www.xxx.ro/bagajerie-rapitor ... m-3818.htm
oops,nu stiu de ce dar nu merge linku.
???????????
???????????
Nu vrea.In fine,uita te pe xxx