RECOMANDARE BAT STIUCA.......
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: RECOMANDARE BAT STIUCA.......
ceva opinii noi?
Dacanu ai pretentii, poti incerca fibrele de sticla clasice. Un bat de genul asa dar ceva mai bine finisat e cormoran i-core, am avut varianta de 2,1m si 10-30grame, un bat moale bun de reactive dar face fata, unpic greutz, mufare normala varf peste butt.
Este si varianta mai scurta de 1,9m si e mai manevrabil, cred ca 5-20gr dar e suficient pentru lingurit.
Alte variante gasest la anunturi vanzare, amiglasuri la mana a 2-a, g1213, 1215, 1218 - blankuri faine, preturi de 3-400ron.
Este si varianta mai scurta de 1,9m si e mai manevrabil, cred ca 5-20gr dar e suficient pentru lingurit.
Alte variante gasest la anunturi vanzare, amiglasuri la mana a 2-a, g1213, 1215, 1218 - blankuri faine, preturi de 3-400ron.
Din tot c am citit in ultimul timp pe forum p primul loc in lista betelor de stiuca ar fi DAM NANOFLEX 2.40m actiune 20-40g,insa nu stiu unde sa pun si eu mana p el inainte sa l cumpar(poate ma poate ajuta cineva din bucuresti care detine acest bat sau stie vreun magazin).Dar chiar dak ma hotarasc la acest bat nu stiu de unde sa l cumpar deoarece pe net l am gasit p un site insa nu a raspuns nimeni la tel.Astept sfaturi si info in acest sens.MULTUMESC ANTICIPAT
Din tot c am citit in ultimul timp pe forum p primul loc in lista betelor de stiuca ar fi DAM NANOFLEX 2.40m actiune 20-40g,insa nu stiu unde sa pun si eu mana p el inainte sa l cumpar(poate ma poate ajuta cineva din bucuresti care detine acest bat sau stie vreun magazin).Dar chiar dak ma hotarasc la acest bat nu stiu de unde sa l cumpar deoarece pe net l am gasit p un site insa nu a raspuns nimeni la tel.Astept sfaturi si info in acest sens.MULTUMESC ANTICIPAT
Cineva din Oradea vinde pe Mercador (...) o lanseta Dam Nanoflex Zander Spin 2,40 m, 20-40 g. la pretul de 259 lei.
Nu eu vand!!!gyrgy scrie:Cineva din Oradea vinde pe Mercador (...) o lanseta Dam Nanoflex Zander Spin 2,40 m, 20-40 g. la pretul de 259 lei.

In Oradea este importatorul DAM.
Nu este vorba de importatorul Dam @kiske13 (care intre noi fie vorba sunt cam neseriosi), vanzatorul este persoana fizica, il cheama Florin, parca...
- crapmaniacul
- veteran
Recomand Dam Nanoflex 20-40 gr . 2.40 m , e super la stiuca pe reactive, mortala adica ! Un singur (mic) minus la ea : inelele cam mari. Cu niste inele mai mici si mai usoare era super top !!!
nimic nu bate biofibra la stiuca