Nu, ma refer la cea de 2,07 m - 5-25 g. cu maner splitat negru din EVA. Pretul este de 162 lei.robert048 scrie:Asa o sa fac,tu te referi la cea de 2.43m cu actiune 10-30g?intre timp astept si alte opinii.MULTUMESC ANTICIPAT
RECOMANDARE BAT STIUCA.......
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: RECOMANDARE BAT STIUCA.......
Legat de modelul acesta http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9072.html ce pareri aveti?
Vremurile frumoase au trecut ...
" 7 Inele original Fuji SIC "
...Simpatic!
...Simpatic!
Asta este problema,k or fi multe bete bune dar dak nu le gasesc in bucuresti sa le scutur nu pot sa le iau doar din vorbe.Insa primind sfaturi de la voi imi pot face o lista din care sa o aleg p cea potrivita mie.De exemplu pana acum nam gasit dam nanoflex in buc dar cine stie...multumesc si astept si alte pareri.
-
- veteran
draqdevil,
lanseta de stiuca dar buna si la clean nu suna ciudat ? am discutat recent de o lasneta care sa merga la stiuca si avat si chiar si asa este o problema de a gasi o lanseta care sa faca bine 2 lucruri oarecum apropiate ca putere. Am indicat X10 care este ok la avati mai mari dar la stiuca are limite puterea reala de aruncare este sub 1 oz.
Cum poti sa impaci voblere de 3-5g si pesti de 300g -1kg cu naluci de 8-20g si pesti de 1-4kg si pescuit in locuri cu structuri ?
Aplicand ,,teoria,, o lanseta buna la toate cred ca se pierde orice placere de a pescui si eficienta
lanseta de stiuca dar buna si la clean nu suna ciudat ? am discutat recent de o lasneta care sa merga la stiuca si avat si chiar si asa este o problema de a gasi o lanseta care sa faca bine 2 lucruri oarecum apropiate ca putere. Am indicat X10 care este ok la avati mai mari dar la stiuca are limite puterea reala de aruncare este sub 1 oz.
Cum poti sa impaci voblere de 3-5g si pesti de 300g -1kg cu naluci de 8-20g si pesti de 1-4kg si pescuit in locuri cu structuri ?
Aplicand ,,teoria,, o lanseta buna la toate cred ca se pierde orice placere de a pescui si eficienta

astept si alte sfaturi,multumesc.
Cristi...90% la stiuca pescuiesc cu voblere de 5-7 cm pe care f. frecvent prind si cleancristian.ene scrie:draqdevil,

-
- veteran
In acest caz un ML mod - fast G1000 7`ft ar fi ok sau orice blank progresiv care arunca bine 3 -10g si are ceva rezerva de putere.
4-10 lb este suficient pentru categoria pe care o vrei, erau bune blankurile Cabela`s IM6 si IM 7 ,XML 703-2 nu mai gasesti blankuri cu actiune si calitati similare din 2 bucati sau la preturi mult mai mari.
4-10 lb este suficient pentru categoria pe care o vrei, erau bune blankurile Cabela`s IM6 si IM 7 ,XML 703-2 nu mai gasesti blankuri cu actiune si calitati similare din 2 bucati sau la preturi mult mai mari.
tr4 pe site la total e specificat ca are inele Fuji .. dar nu are Fuji. doar mandrina e Fuji. dar e lanseta foarte faina.dragos_g scrie:" 7 Inele original Fuji SIC "
...Simpatic!
As fi vrut totusi un M pt situatiile dificile, sa duca linia pana in 14 lb maxim.Voblerele de 5 cm pe care le folosesc nu prea au sub 5-6 gr...