Recomanda fir textil
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: Recomanda fir textil
Mai rezistent la abraziune ca si PP-ul,cel putin asa mi-i s-a parut mie.Un Sufix 20lb pare mai rotund si mai subtire prin comparatie cu un PP 20lb.Am facut comparatie cu PP deoarece sunt firele care le-am folosit cel mai des. SpiderUltracast-ul(folosit putin timp) e mult mai slab la abraziune decat cele doua.
Cred ca Sufix mai are ceva role Flaviuss din Arad.
Cred ca Sufix mai are ceva role Flaviuss din Arad.
De varianta mai noua Sufix 832 Braid poate sa-mi spuna careva cum se comporta daca isi merita banii?!
Stren Super Braid din pacate nu se mai fabrica : se gaseste noua versiune Stren Sonic Braid.
Le-am folosit pe amandoua dar nu destul de mult incat sa-mi creez o parere clara + ca nu sunt un mare expert in asa ceva (uneori chiar nu-mi bat capul cu asta)
Stren Super Braid de 8 LB : fir rotund / e dat ca 0.12 mm dar e putin mai gros / pe cutie era data o rezistenta de 3.6 kg dar la un test cu un cantar s-a rupt la 4.9 kg daca imi amintesc bine minte.
Iese culoarea din el foarte repede (din cel Yellow) pana la un punct cand ramane constanta sa zic asa.
Multa lume inca mai "plange" dupa el pentru ca nu se mai gaseste
Stren Sonic Braid 20 LB - o ideea mai subtire decat PP de 20 LB si mult mai moale. L-am pescuit prima oara prin 2010 in delta si nu am avut deloc probleme cu el ..
Din prin review-uri reiese ca nu ar fi la fel de stralucit ca Super Braid ..
Orienteaza-te dupa fire aduse de pe piata americana : Sufix, Stren, Power Pro, Berkley, Tufline, nu de pe piata europeana, asta daca vrei sa corespunda rezistenta inscriptionata pe cutie cu realitatea.
Le-am folosit pe amandoua dar nu destul de mult incat sa-mi creez o parere clara + ca nu sunt un mare expert in asa ceva (uneori chiar nu-mi bat capul cu asta)
Stren Super Braid de 8 LB : fir rotund / e dat ca 0.12 mm dar e putin mai gros / pe cutie era data o rezistenta de 3.6 kg dar la un test cu un cantar s-a rupt la 4.9 kg daca imi amintesc bine minte.
Iese culoarea din el foarte repede (din cel Yellow) pana la un punct cand ramane constanta sa zic asa.
Multa lume inca mai "plange" dupa el pentru ca nu se mai gaseste
Stren Sonic Braid 20 LB - o ideea mai subtire decat PP de 20 LB si mult mai moale. L-am pescuit prima oara prin 2010 in delta si nu am avut deloc probleme cu el ..
Din prin review-uri reiese ca nu ar fi la fel de stralucit ca Super Braid ..
Orienteaza-te dupa fire aduse de pe piata americana : Sufix, Stren, Power Pro, Berkley, Tufline, nu de pe piata europeana, asta daca vrei sa corespunda rezistenta inscriptionata pe cutie cu realitatea.
www.pentrupescuit.ro
cu scamosarea cum sta?!
Nu sunt probleme la scame la nici un fir enumerat mai sus de Ilie , problema este aI tu inele bune pe joarda ....., sufix 832 am eu si pot sa zic ca este un fir matasos , nu se simnte impletitura ca la cele mai vechi dar una-peste-alta cred ca nu-si merita banii in plus doar pentru ca nu mai face atat zgomot pe inele .
am doua joarde cu inele f bune un shukan si un major craft crostage asa ca nu cred ca se pune problema de inele. Sufix 832 cum se prezinta la abraziune si rezistenta la nod?!
La abraziune pentru 832 am sa dau nota 8 si pentru nod ......, fieee 8,5 .
Deci si prin urmare am 3 variante Super pe, Sufix 832 si Stroft asa ca maine ma duc la plimbare prin magazine sa le pipai si yo un pic si revin cu detalii
Super PE este fir Japonez " CALITATE Japoneza ".tali scrie:Deci si prin urmare am 3 variante Super pe, Sufix 832 si Stroft asa ca maine ma duc la plimbare prin magazine sa le pipai si yo un pic si revin cu detalii
http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-produ ... tifilament
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Imi trebuia un fir mai gros si am pus mana si testat, azi, un savagear adrenaline super hd pe de 22 lb. Am ramas surprins cat de subtire este. Pacat ca nu era dacat culoare grey, insa sper ca pana la targ sa se aduca si orange fluo. Pt 72 lei rola de 120m cred ca nu prea are rival.