RAPALA vs SALMO vs COZMA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 29 Noi 2005, 21:38

razvan m. scrie:
dr.pike scrie: am luat stiuci foarte faine cu skinner de 12 cm
Exista si de 12 ? Intreb pentru ca pe sait la SALMO vad doar doua modele de 15 sin 20 cm

http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules. ... age&pid=67

Stie cineva daca la Energofish se pot face comenzi pentru voblere Salmo prin mail ?
Am inteles ca esti din Arad,incearca la tel:0745515208 Andrei Pop Director de vinzari Romania,la Energofish Cluj.
Sigur vei primi un raspuns pertinent.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Noi 2005, 22:24

Multumesc
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Noi 2005, 22:35

Cistigator Lucky Craft ! :lol:

Am spus vreo prostie ? :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Noi 2005, 22:42

:) tudore, la 15-20 $ bucata... intr-adevar este castigator... iar pescarul e pierzator :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

salmoman
junior
junior

Mesaj de salmoman » 30 Noi 2005, 00:31

[quote="Iujin"]Dr. Pike pot sa stiu daca este vorba cumva ca acele voblere Dorado sunt cele care seamana f. bine cu carasul mic, au o singura ancora (spate) si o barbeta subtire? La magazinul de langa podul Garibaldi ?Merci.[/quote]

Voblerele de la mag. lui Costel (Garibaldi) nu sunt marca Dorado.Ele sunt fabricate de un om al lui Costel si nu le vei gasi numai in acest magazin.Au o evolutie extraordinara atat la coborare (sunt sinking) cat si la recuperare.Nu vreau sa-i fac reclama, dar incercati-le,raportul calitate pret este foarte bun.Am avut capturi frumoase de clean si pastrav cu aceste voblere.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Noi 2005, 07:19

salmoman scrie:
Iujin scrie:Dr. Pike pot sa stiu daca este vorba cumva ca acele voblere Dorado sunt cele care seamana f. bine cu carasul mic, au o singura ancora (spate) si o barbeta subtire? La magazinul de langa podul Garibaldi ?Merci.

Voblerele de la mag. lui Costel (Garibaldi) nu sunt marca Dorado.Ele sunt fabricate de un om al lui Costel si nu le vei gasi numai in acest magazin.Au o evolutie extraordinara atat la coborare (sunt sinking) cat si la recuperare.Nu vreau sa-i fac reclama, dar incercati-le,raportul calitate pret este foarte bun.Am avut capturi frumoase de clean si pastrav cu aceste voblere.
Te referi la voblerele astea: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=579
Sunt intr-adevar bune. Au bataie doar pe orizontala si imita si mai mult inotul unui pestisor decat alte voblere.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 30 Noi 2005, 09:31

Astea sunt. Am avut rezultate bune cu ele la clean si avat pe repezis. La inceput am avut unele retineri cu privire la barbeta, care mi se parea fragila precum si la evolutia lui in apa.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Noi 2005, 09:50

Iujin scrie:Astea sunt. Am avut rezultate bune cu ele la clean si avat pe repezis. La inceput am avut unele retineri cu privire la barbeta, care mi se parea fragila precum si la evolutia lui in apa.
Barbeta e destul de "moale" Nu e casanta... Si eu ma gandeam ca nu au echilibru, la cat de inguste sunt, dar am avut o surpriza frumoasa...
Inca nu am luat nimic cu ele, dar, oricum nici nu am dat prea mult, pastrandu-le pentru zilele cand nu merg alte voblere :) Adica sunt... crema :D

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 30 Noi 2005, 10:02

Am cumparat acel "skinner" de la Energofish Cluj si este de 15 cm intr-adevar (din cauza vitezei mai gresim :) ).
Voblerele Dorado sunt facut in Polonia si ei se anunta ca fiind concurenti Salmo (din pacate inca nu am gasit nimic edificator pe net ca sa va pot posta ceva link).
Voblerele de la ROmtravel (langa podul Garibaldi) sunt facute de catre ei si nu cred ca se gasesc in alta parte. Am avut rezultate cu ele, mai ales cu versiunea intermediara pe argintiu (la cele aurii parca a mers mai slab)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Noi 2005, 10:12

dr.pike scrie: Voblerele de la ROmtravel (langa podul Garibaldi) sunt facute de catre ei si nu cred ca se gasesc in alta parte. Am avut rezultate cu ele, mai ales cu versiunea intermediara pe argintiu (la cele aurii parca a mers mai slab)
Pai, da.. eu tot de la baietii din grupul nostru, care au fost la Tileagd le am... S-ar putea chiar o comanda pentru viitor.

Scrie răspuns