discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Andrei Op
- utilizator constant

La voblerele mici le scoti ancorele si le inlocuiesti cu simple carlige cu ochet si nu mai ratezi si nici nu le strici evolutia(vezi la japonezi)!eu pescuiesc cu down deep husky jerk si husky jerk(12-14cm) de vreo 7 ani si am prins pesti mari cu ele si mai multi i-am scapat
Daca e cineva interesat de rapala max rap...este ceva intre x-rap si husky jerk!Astazi l-am inmuiat putin intr-o apa rece si limpede dar fara prezentari,sper sa inceapa sa apara rezultatele odata cu incalzirea apei!
-
edâ„¢
- veteran

-
Andrei Op scrie:La voblerele mici le scoti ancorele si le inlocuiesti cu simple carlige cu ochet si nu mai ratezi si nici nu le strici evolutia(vezi la japonezi)!eu pescuiesc cu down deep husky jerk si husky jerk(12-14cm) de vreo 7 ani si am prins pesti mari cu ele si mai multi i-am scapat
Daca e cineva interesat de rapala max rap...este ceva intre x-rap si husky jerk!Astazi l-am inmuiat putin intr-o apa rece si limpede dar fara prezentari,sper sa inceapa sa apara rezultatele odata cu incalzirea apei!
ai schimbat la wb mici ??
-
shimano
- veteran

-
Andrei Op scrie:La voblerele mici le scoti ancorele si le inlocuiesti cu simple carlige cu ochet si nu mai ratezi si nici nu le strici evolutia(vezi la japonezi)!eu pescuiesc cu down deep husky jerk si husky jerk(12-14cm) de vreo 7 ani si am prins pesti mari cu ele si mai multi i-am scapat
Da, sunt interesat de Rapala MaxRap...cu cat, de unde si pana unde?

-
Andrei Op
- utilizator constant

da le-am schimbat la aproape toate voblere gen cozma,salmo,yo-zuri,rapala,dady...cele japoneze asa vin cu cate un ac in loc de ancora!ideaa este ca reduci riscul de a agata voblerul in creci sau saci de rafie de pe fundul albiei sau mai stiu eu ce...
gasesti max rap la cabelas,eu de acolo mi-am luat!luna asta au avut 25%off la toate voblerele rapala si inca mai este asa ca baga mare!
-
SF
- veteran

Shimano , ce culori ai luat ?
Andrei Op , Max Rap ii o tentativa de a acoperi o gaura care o aveau aia de la Rapala in sector

! Io as zice ca deocamdata nu au reusit , rivalii directi is tari de tot , are un singur avantaj , culoarea nu pleaca , da nu tine la fitele de azi ale pietei

-
shimano
- veteran

-
Am urmatoarele culori: S, SB, FT, GFR, GRH, TSD, GBK.
-
Andrei Op
- utilizator constant

corect spus SF!japonezii tot japonezi sunt oricat s-ar screme finladezul sa faca â€
-
edâ„¢
- veteran

-
ayu hmmm...
-
SF
- veteran

Este . Tennese Shad . Ii din seria veche , ori pe site is noutati .
Andrei Op , ce japoneze rivali a lui Max Rap ai , in culori Ayu ?