Rapala COUNTDOWN & SHAD RAP & TAIL DANCER
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Rapala COUNTDOWN & SHAD RAP & TAIL DANCER
salutare,
as vrea sa stiu diverse opinii despre eficacitatea Rapalelor, si in special culorile Silver si Perch, ma refer aici la modelele COUNTDOWN. unde, ce si cum produc atacuri, si la ce se preteaza? vorbesc in special de marimile 5 si 7 cm? prin ce difera de FLOATING-uri, bineinteles ma refer la evolutia lor, adica modul de "bataie", si amplitudinea ei? despre SHAD RAP, cine ce parere are? ati pescuit cu asa ceva si la ce specii? rezultate ceva? TAIL DANCER se preteaza pe apele noastre, si daca da unde si tot asa la ce specii?
numai bine!
apropo Cristi, daca vezi mesajul asta... verifica privatu
as vrea sa stiu diverse opinii despre eficacitatea Rapalelor, si in special culorile Silver si Perch, ma refer aici la modelele COUNTDOWN. unde, ce si cum produc atacuri, si la ce se preteaza? vorbesc in special de marimile 5 si 7 cm? prin ce difera de FLOATING-uri, bineinteles ma refer la evolutia lor, adica modul de "bataie", si amplitudinea ei? despre SHAD RAP, cine ce parere are? ati pescuit cu asa ceva si la ce specii? rezultate ceva? TAIL DANCER se preteaza pe apele noastre, si daca da unde si tot asa la ce specii?
numai bine!
apropo Cristi, daca vezi mesajul asta... verifica privatu
Count Down e mai deosebit prin faptul ca dupa lansare, incepi si numeri pana cand simti ca atinge fundul apei. Apoi, la urmatoarele lansari iti va fi usor sa plasezi voblerul la adancimea dorita. Deci e mare diferenta fata de floating
care daca nu-l recuperezi, se ridica la suprafata.
Despre Tail Dancer concluzia e ca merge la foarte multe specii.

Despre Tail Dancer concluzia e ca merge la foarte multe specii.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Folosesc de ceva vreme Countdown pe Belis si merge bine atat la clean cat si la pastrav. L-am incercat si pe cel de 7 cm dar mi s-a parut un pic cam greu...oricum au "bataie" incitanta (daca tot ne (z)batem in aluzii
) ...cred ca modelul de 5 cm e mult mai prinzator in apele noastre - si aici ma refer la lacurile de munte...inca in Delta nu le-am incercat dar promit sa o fac in toamna asta...si sa raportez victorioasele capturi la intoarcere