Rapala COUNTDOWN & SHAD RAP & TAIL DANCER

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Rapala COUNTDOWN & SHAD RAP & TAIL DANCER

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Sep 2005, 16:18

salutare,

as vrea sa stiu diverse opinii despre eficacitatea Rapalelor, si in special culorile Silver si Perch, ma refer aici la modelele COUNTDOWN. unde, ce si cum produc atacuri, si la ce se preteaza? vorbesc in special de marimile 5 si 7 cm? prin ce difera de FLOATING-uri, bineinteles ma refer la evolutia lor, adica modul de "bataie", si amplitudinea ei? despre SHAD RAP, cine ce parere are? ati pescuit cu asa ceva si la ce specii? rezultate ceva? TAIL DANCER se preteaza pe apele noastre, si daca da unde si tot asa la ce specii?

numai bine!

apropo Cristi, daca vezi mesajul asta... verifica privatu

Thanatos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Thanatos » 14 Sep 2005, 16:53

daca e vorba scrict de produsele rapala, poti instala "rapala pro fishing" care iti face niste simulari hidrodinamice excelente cu UW-view'uri.
poti alege din toate modele lor, si iti poti forma o idee despre ce culori sunt portivite pt anumite specii.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Sep 2005, 16:55

Count Down e mai deosebit prin faptul ca dupa lansare, incepi si numeri pana cand simti ca atinge fundul apei. Apoi, la urmatoarele lansari iti va fi usor sa plasezi voblerul la adancimea dorita. Deci e mare diferenta fata de floating :) care daca nu-l recuperezi, se ridica la suprafata.

Despre Tail Dancer concluzia e ca merge la foarte multe specii.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 14 Sep 2005, 20:10

ba adilucu te referi la balti cu contdownu' ala nu ?
ca pe curgatoare poti sa numeri si in chineza si tot nu o sa simti fundu' , poate eventual malu' .
Dar stiu eu cine te-ar putea ajuta :))

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Sep 2005, 20:26

daca lansezi in amonte are timp sa se si scufunde cata.

auzi, vezi sa nu simti vre-un cound down la fund :lol: :lol: :lol: ca atunci e mai nasol
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Sep 2005, 20:29

pt. cine nu stie, e unu` pe aici care numai fundu` il cauta :lol:

ps. nu stiu daca are count down :twisted:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Sep 2005, 22:49

Pt mine TailDancerul e nr.1. Da frumos din fund...aaaa... coada :twisted: Are un singur defect: sta putzin la stapin :cry: Da' prinde cam orice peste de la noi care are dintzi. Si din aia care n-au :lol:

@ Calone: ce-i bre, cu avataru' ala? eu ar fi trebuit sa il pun. Stii tu de ce :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Sep 2005, 23:12

adilucu scrie:pt. cine nu stie, e unu` pe aici care numai fundu` il cauta :lol:

ps. nu stiu daca are count down :twisted:
Crezi ca e numai unu'?!..... :roll:

Amandoua modelele sunt foarte bune daca le folosim atunci cand se cer...mai greu e sa intuiesti momentul cand se cer.... :wink:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 15 Sep 2005, 00:48

bogdank scrie:

@ Calone: ce-i bre, cu avataru' ala? eu ar fi trebuit sa il pun. Stii tu de ce :twisted:
M-am inscris la metalisti acum :mrgreen:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 15 Sep 2005, 08:32

Folosesc de ceva vreme Countdown pe Belis si merge bine atat la clean cat si la pastrav. L-am incercat si pe cel de 7 cm dar mi s-a parut un pic cam greu...oricum au "bataie" incitanta (daca tot ne (z)batem in aluzii :D ) ...cred ca modelul de 5 cm e mult mai prinzator in apele noastre - si aici ma refer la lacurile de munte...inca in Delta nu le-am incercat dar promit sa o fac in toamna asta...si sa raportez victorioasele capturi la intoarcere :)

Scrie răspuns