Rapala COUNTDOWN & SHAD RAP & TAIL DANCER
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
Cea mai mare diferenta intre CD si Original Floating e actiunea. Floaterul e mai agresiv, are bataie mai pronuntata in timp ce CD-ul bate marunt si discret. Cand fierbe apa de avat da` nu pune pe nik gura un CD de 5 cm e taticul lor (sper sa-mi multumiti pentru pont dupa ce va convingeti
). Un alt avantaj al CD-ului e ca are castabilitate mai buna, ceea ce e de mare importanta cand sar avatii dincolo de raza de actiune a unui floater. La floater nu am prins decat avat pe cand la CD intra si salau deci inca un punct pt. CD. De mentionat ca floaterul nici macar nu a fost conceput pt vitezele de recuperare specifice pescuitului la avat, de multe ori dk nu esti atent iti sare din pelicula. Taildanceru` este un vobler de salau 100%, bilutele, actiunea si adancimea la care evolueaza il fac irezistibil pentru shaly, foarte tare e ca datorita barbetei basculeaza peste orice obstacol intalnit sub apa. Silver Vampire si Clown sunt pt mine cele mai prinzatoare culori.

Cea mai mare diferentza intre Countdown si Original e ca-s doua voblere total diferite.Dragos Cretu scrie: Cea mai mare diferenta intre CD si Original Floating e actiunea.
Rapala Original potzi sa-l compari cu un Smithwick Rattlin' Rogue sau un Excalibur variantele floating si nu suspending, iar Rapala Countdown cu mai nou aparutul Yo-Zuri L Minnow, Rebel Trackdown Minnow si alte voblere ce merg pe principiul "contorizarii vitezei de scufundare"
Pe canalele de fuga de langa baraje, deci pe apa curgatoare am prins foarte bine stiuca la count-down de 7 cm intr-o zi cand nimic altceva nu parea sa mearga, si culmea, lozul castigator a fost count-down rainbow trout si nu silver sau perch care in mod normal se preteaza la aceasta specie. Parerea mea esta ca marele avantaj al count-down-uli este ca al poti pescui la aproape orice adancime doresti si evoleaza foarte bine la recuperari diverse. La shad-rap am prins deasemenea stiuca, dar in varianta shallow(acela cu barbeta indoita la mijloc), pe balti cu multa vegetatie si apa foarte limpede. Cred ca este unul dintre cele mai prinzatoare voblere din clasa "floating", are o bataie ceva intre count-down si salmo perch.
- alexandru varga
- utilizator constant
rapala
de la rapala imi plac mai multe modele;husky jerk la care am prins stiuca;sallau si avat culoare silver si red head;longcast mynow tot silver'avat stiuca;si rattling silver si reginuta care se preteaza la ori care peste
shootgun scrie:Fishi, nu te contrazic, dar nu am vazut in trusa ta tail-dancer-ul...Dar sunt invidios pe husky-jerk-urile, rotativele si imensitatea aia de Salmo Fatso....mai am de cumparat pana te ajung...Cu respect!!!!!
Nu-l mai vezi pentru ca este prin cioatele de la Dridif ,folosesc woblerul asta doar cand este rece si prin BV nu mai gasesti decat marimi inadecvate.Osa apara din nou.Sa ne spui ce ai luat azi.
-
- utilizator nou
am rezolvat, nu era bun jocul pe care l-am luat, dar a gasit el un nrg si l-a instalat cu daemon tools, cred k cel pe care l-am luat eu nu era intreg deoarece ocupa 4 sute si ceva de mega, iar cel pe care l-a luat el are aproape 700. Eu nu l-am luat de pe site, la0m descarcat de pe odc. Va multumesc pentru interes si intelegere. Daca mai am vreo nelamutrire va anunt.Kingfischer scrie:@ mihaildana trimite-mi si mie te rog linkul de unde ai descarcat jocul.mersi