Probleme Cabelas Prodigy 2500

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kteno
junior
junior

Probleme Cabelas Prodigy 2500

Mesaj de kteno » 05 Feb 2011, 01:30

Salut,
Am de cativa ani mulineta ( de noua) si de ceva timp a inceput sa scoata un zgomot ciudat.
Adica la amplitudime maxima ( cand e tamburul in punctul cel mai de sus) si minima ( cel maai jos la fusta) scoate un tzac. si tzac tzac se joaca cu nervii mei...
A mai patit-o cineva? Vre-un sfat ? un tip priceput la service?
Nu vreau sa-mi bag mainile ....poate raman cu vre-o saiba in plus la sfirsit...

In rest mulineta e beton . Nu a capatat jocuri. e legata si merge perfect.
multumesc

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 05 Feb 2011, 02:18

Asa se intamplala la mulinetele ieftine (sub 300USD) care au componente de plastic in ele.
Acum te-ai lovit de problema care apare la toate produsele cu raport pret calitate ok. O chestie tampita dupa parerea mea si cred ca a mai multora. Eu macar recunosc vreau si alte pareri privind (bla bla raport pret calitate) O Stella, Aspire , Steez sau Certate nu va scoate sunetul ala dupa o utilizare normala la acea durata de timp la care ai folosit tu respectiva mulineta, cu siguranta. :wink:

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 05 Feb 2011, 08:42

O mulineta ceva mai ieftina va tine in mod evident mai putin dacat una mai scumpa. Daca luam exemplul tau cu 300 usd cat ai da pe mulineta foarte buna, ai putea foarte bine sa-ti cumperi 2 mulinete de 150 usd. A 2-a o cumperi dupa ce pica prima ( 2-3 ani ), si ai mulineta OK 4-5 ani ! Basca in timpul asta mai si "reimprospatezi" modelul :wink:
Aici totusi e vorba si de feeling sau placerea de a avea lucruri de foarte buna calitate. Numai ca nu-si poate permite oricine sa investeasca dintr-o data o suma foarte mare, si trebuie sa aleaga varianta "rate" cu 2 sau mai multe pentru a "acoperi" cativa ani !
Asta ca sa nu mai vorbim de majoritatea pescarilor care nu-si permit pur si simplu decat scule "entry". Ei ce sa faca, sa se lase de pescuit ?
Orice varianta trebuie judecata in -mod obligatoriu- functie de bugetul fiecaruia !

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 05 Feb 2011, 13:37

vipificator III scrie:Asa se intamplala la mulinetele ieftine (sub 300USD) care au componente de plastic in ele.
Acum te-ai lovit de problema care apare la toate produsele cu raport pret calitate ok. O chestie tampita dupa parerea mea si cred ca a mai multora. Eu macar recunosc vreau si alte pareri privind (bla bla raport pret calitate) O Stella, Aspire , Steez sau Certate nu va scoate sunetul ala dupa o utilizare normala la acea durata de timp la care ai folosit tu respectiva mulineta, cu siguranta. :wink:
Salut.Spune-mi te rog ce mulinete ai tu. Vorbesti din experienta ta sau
A altora? Cand am vazut ca am primit 2 raspunsuri credeam ca voi afla
ceva care ma va ajuta sa rezolv problema... Am inteles care e punctul tau de vedere dar crede-ma nu exista componente de plastic in aceasta mulineta.

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 05 Feb 2011, 13:46

Aceasta mulineta este de fapt Daiwa Capricorn dar brand-uita pt Cabelas.

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 05 Feb 2011, 14:43

Mai,
Cel mai bine ar fi sa dai mulineta cuiva care face reparatii, sa vada ce se intampla cu ea. Poate ai noroc si e o nimica toata. Pe net nu te poate ajuta nimeni.
Daca acel cineva iti va zice ca trebuie alta, cumperi alta si gata. Dar poti avea sansa sa se repare, sau poate doar unsa/curatata/etc ... :wink:

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 05 Feb 2011, 15:07

In prima postare asta solicitam...daca stiti care se pricepe la reparatii lasati un nr de tel

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 05 Feb 2011, 15:38

daca mulineta nu costa mult si are doar valoare sentimentala eu zic sa nu te zbati si sa cumperi alta.mai poti face asa iesiri scurte cu ea doar de dor.nici un lucru nu tine o viata.de multe ori reparatia nu face cat toata mulineta.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Feb 2011, 16:56

kteno scrie:In prima postare asta solicitam...daca stiti care se pricepe la reparatii lasati un nr de tel
Salut,
Incearca la Nea Viorel de la Expert Spinning....adresa/ nr tlf gasesti pe site-ul lor.
Toate cele bune,
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rigman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rigman » 05 Feb 2011, 17:45

Telefon - 0723 336746 .

Scrie răspuns