Probleme Cabelas Prodigy 2500

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 05 Feb 2011, 18:03

Multumesc

edi_curiosul
veteran
veteran

Re: Probleme Cabelas Prodigy 2500

Mesaj de edi_curiosul » 05 Feb 2011, 18:39

kteno scrie:Salut,
Am de cativa ani mulineta ( de noua) si de ceva timp a inceput sa scoata un zgomot ciudat.
Adica la amplitudime maxima ( cand e tamburul in punctul cel mai de sus) si minima ( cel maai jos la fusta) scoate un tzac. si tzac tzac se joaca cu nervii mei...
A mai patit-o cineva? Vre-un sfat ? un tip priceput la service?
Nu vreau sa-mi bag mainile ....poate raman cu vre-o saiba in plus la sfirsit...

In rest mulineta e beton . Nu a capatat jocuri. e legata si merge perfect.
multumesc
imi dau cu parerea:
am desfacut aceasta mulineta, saptamana viitoare va aparea pe blogul BTS cam 95% este ca Tierra mulineta deja postata pe blog.
daca mulineta nu a fost desfacuta si remontata prost e posibil ca piesa 58 circulara din cauciuc (cca 2mm diametru) ce sta pe stiftul de pe roata dintata 57 fiind veche sa se fi mancat pt ca nu ai gresat-o, se poate unge doar daca scoti acel calaret de pe stift

este doar o parere superficiala, cum ziceau si ceilalti doar daca o desfaci poti vedea problema daca intelegi mecanica ei

kteno
junior
junior

Mesaj de kteno » 06 Feb 2011, 10:14

stiam ca sunt pe forumul potrivit :D , dar mi s-a aratat mai greu :D
multam...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 06 Feb 2011, 10:30

daca ala e defectul si nu ai guma aia mica ca remediere poti sa tragi pe shtiftul ala un tub
termocotractor taiat la dimensiune si apoi oparit (se strange pe stift) , il gasesti la magazinele de piese pt electronice pe diverse diametre
doar asta sa fie problema
Sunt mulinete la care dupa un timp suruburile care strang piese in miscare se desfac partial!!!

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 07 Feb 2011, 00:14

vezi axul central sa nu fie stramb.este posibil sa fi strambat axul foarte putin iar acuma sa se vada repercusiunile

Scrie răspuns