old_radu, bai baiatule, tu chiar ma pandesti la fiecare post, sau cum? te bagi ca musca in kkt de fiecare data!
povesteste aici CUM AI DESFACUT TU LIPITURA sa vezi CUM AM FACUT EU LIPITURA, poate esti mai destept! cum dracu tine la toti, numai la tine NU! am suportat destule de la tine, ai venit de 2 ori pe capul meu, si doar nu voiai sa muncesc degeaba pt tine, nu? STII CAT DE GREU E SA COSI 1 METRU DE CAUCIUC de 2mm? hai mars ca poluezi auiurea! Daca ai ceva cu mine, da MP sa clarificam CU ADFEVARAT situatia, nu fii muiere.
Probleme Barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Probleme Barca
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...asta este , ADEVARUl DOARE si la tine functioneaza perfect
...am martori si pot dovedi faptul ca reparatia ta a fost o carpitura de 2 bani pentru care ti-am paltit 350 lei .
...si te rog sa vorbesti cuviincios !
...rog colegii de forum sa fie foarte atenti la "ofertele" lui terrybill
...am martori si pot dovedi faptul ca reparatia ta a fost o carpitura de 2 bani pentru care ti-am paltit 350 lei .
...si te rog sa vorbesti cuviincios !

...rog colegii de forum sa fie foarte atenti la "ofertele" lui terrybill
Cei care aveti probleme cu barcile mergeti la un atelier unde se confectioneaza prelate de camioane,remorci si veti fi uimiti de ce pot sa faca,mai ales daca baiatul care manevreaza aparatul termic cunoaste si un pic de meserie.Eu azi la prima ora vazui cum se lipeste un Suzumar de 2,7m.
In primul rand ...Toby scuze ca nu am raspuns la telefon eram cu mainile in beton , te-am sunat dar intra o gajika zice ca esti ocupat......in a 2-lea ... am renuntat sa mai fac ceva la ea...nu de bani ci ca nu mai am de gand sa folosesc barci gonflabile....dar va multumesc tuturor de indicatii/informatii.....Stima!
- moneytehnik
- veteran
Unde se face asta in Severin?toby scrie:Cei care aveti probleme cu barcile mergeti la un atelier unde se confectioneaza prelate de camioane,remorci si veti fi uimiti de ce pot sa faca,mai ales daca baiatul care manevreaza aparatul termic cunoaste si un pic de meserie.Eu azi la prima ora vazui cum se lipeste un Suzumar de 2,7m.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Ti-am lasat mp.Daca o lipesti eu dau berea si tu ma duci la pescuit.