Problema shad-uri Kingdom Proton
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Problema shad-uri Kingdom Proton
Se topesc, pur si simplu. Initial am crezut ca e de la caldura... le-am tinut in cel mai racoros loc din casa si tot asa s-a intamplat. Le tin la un loc, nu le amestec cu alte plastice moi iar in pachet erau tot la un loc. Mai am luat si 12 bucati de 9cm (parca) si inca unele micute.
Exista vreo solutie? Nu am incercat sa le tin pe toate separat...dar mai bine le arunc and count my losses decat sa ma chinui cu ele. Noroc ca nu au costat mult. De fapt, au costat chiar putin.
Sau asa sunt ele, foarte proaste?
Mersi
Exista vreo solutie? Nu am incercat sa le tin pe toate separat...dar mai bine le arunc and count my losses decat sa ma chinui cu ele. Noroc ca nu au costat mult. De fapt, au costat chiar putin.
Sau asa sunt ele, foarte proaste?
Mersi
multa lume are problemele astea cu ele.eu am din alea cele mai mici parca de 5-6 cm nu imi amintesc exact.erau 5 in cutia aia a lor si nu le-am dat jos din ea decat cate 1.nu am avut probleme cu ela la faza de topit in schimb la faza cu ochii aia tot timpu cad cand bag shadul pe jig si nu sta bine si trebuie lipit.bataia cozii e interesanta si au un pret ieftin acestea fiid singurele avantaje
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
E cel mai bine sa le tii in punga in care vin, multe sunt impregnate cu tot felul de substante... ma rog, sa nu stea in soare si sa nu le tii in cutii de plastic dinala casant, rigid. Sunt cutiile alea speciale pentru naluci care deobicei sunt din plastec transparent, moale, in alea nu au voie sa se topeasca dar totusi, tine-le in punga lor.
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
nalucile respective au o formula ce contine o solutie salina, motiv pentru care au o caracteristica aparte si anume sint flotante,putind fi folosite in monturi gen carolina sau alte aplicatii asemanatoare.asta ar fi partea buna.partea proasta asa cum ai spus,este rezistenta in timp.daca le tii in ambalajul original rezista destul de bine cu conditia sa le stergi de apa dupa folosire.daca le inchizi la loc si sint chiar si putin umede se deformeaza.oricum,au o evolutie foarte naturala si interesanta.
Proton Shad-ul este un "silicon" mai ciudat. Mult mai maleabil si cu o elongatie mult mai mare decat la alte shad-uri: Mann`s, Relax, etc. Tocmai de aceea au si o evolutie mai aparte, mai naturala. Am prins stiuci anul trecut in primavara si pe parcursul verii, cand alte naluci dadeau chix si aici ma refer inclusiv alte gume, altadata extrem de prinzatoare. Shad-urile vin deobicei in acel ambalaj rigid, si chiar trebuie sa te chinui cateva minute sa le armezi corespunzator cu un jig. Dar odata ce ai prins secretul, vei vedea ca dracul nu este asa de negru pe cat pare. Si o pastrare corespunzatoare te va feri de neplacerea topirii lor premature.
- storm fish
- veteran