De unde le iei?George1985 scrie:Protonul este o guma foarte buna si foarte pretentioasa(la pastrare), pentru cine le foloseste si le aprecieaza,si nu are posibilitatea sa cumpere tot timpul gume(nu neaparat bani) este necesar sa aiba putina grija de ele,chiar nu se pierde mult timp. Eu le folosesc si le apreciez extrem de mult,si prefer sa le tin in forma naturala pentru partidele de pescuit!
Problema shad-uri Kingdom Proton
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: Problema shad-uri Kingdom Proton
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- George1985
- veteran
Re: Problema shad-uri Kingdom Proton
Ultimele le-am cumparat de la un forumist de aici, boxer07 http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p405924, la magazin nu aduce aproape nimeni in Medgidia sau in Constanta. Pe internet e pauza, cel putin de modelele cautate de mine, greu de gasit!
Am reusit sa iau 6 plicuri pentru mine de 9 cm in 3 variante, sunt excelente pentru stiuca deoarece au materialul acela care rezista foarte bine la dintii ei, iar la salau cateodata au facut diferenta.
Am reusit sa iau 6 plicuri pentru mine de 9 cm in 3 variante, sunt excelente pentru stiuca deoarece au materialul acela care rezista foarte bine la dintii ei, iar la salau cateodata au facut diferenta.