popper
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am luat un popper rapala SP-5 (5 cm) care desi inca e mare parca pare mai mic decat cele salmo si mai fin.Nu am dat pana acum la popper dar as da orice sa prind cu el dat. atacului la vedere .
L-am incercat sa vad cum function. Face acel zgomot caract. ''blup'' f.misto dar nu mi-a reusit la fiecare trasatura.
Spuneti-mi si mie daca stiti care e metoda de tractiune ca sa il fac sa lucreze de fiecare data adica sa iasa zgomotul perfect se ''blup''
Cum trebuie tinuta lanseta :in jos sau in sus
L-am incercat sa vad cum function. Face acel zgomot caract. ''blup'' f.misto dar nu mi-a reusit la fiecare trasatura.

Spuneti-mi si mie daca stiti care e metoda de tractiune ca sa il fac sa lucreze de fiecare data adica sa iasa zgomotul perfect se ''blup''

Nu am dat niciodata cu popper, dar imi inchipui ca trebuie tinuta cu varful in sus, la un unghi de vreo 50 grade cu solul, poate ceva mai mare...Si, posibil sa incerci cu miscari bruste din incheietura in timp ce o scurta portiune de fir de la popper se afla pe apa.dragos74 scrie:Am luat un popper rapala SP-5 (5 cm) care desi inca e mare parca pare mai mic decat cele salmo si mai fin.Nu am dat pana acum la popper dar as da orice sa prind cu el dat. atacului la vedere .
L-am incercat sa vad cum function. Face acel zgomot caract. ''blup'' f.misto dar nu mi-a reusit la fiecare trasatura.![]()
Spuneti-mi si mie daca stiti care e metoda de tractiune ca sa il fac sa lucreze de fiecare data adica sa iasa zgomotul perfect se ''blup''![]()
Sunt doar pareri... la ora asta nu stiu ce sa zic

Pana sa-si scoata unii altora ochii, cred ca cel mai important e sa observi cum lucreaza fiecare pop in parte. In timp ce unele pleoscaie la o anumita miscare, altele nici macar nu ating pelicula la acelasi gen de tractiune. Nu toti cainii sunt scurti de coada asa ca sacrificati 3 min inaintea partidei de pescuit si lamuriti-va cum trebuie "tractat" pleoscaitorul. SI asa cum spunea si Tudor, nu-i totul sa aiba prezenta scenica... important e sa prinda peste! 

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Tudor tocmai ca am citit articolul din ALP care m-a intaratat si mai mult sa prind cu popper dar acolo parca nu explica o anumita metoda de tractiune a acestuia pt. a scoate zgomotul caracteristic
Oricum cand l-am testat pe al meu desi am tinut in aceeasi pozitie lanseta nu mi-a iesit de fiecare data figura ....adica odata lucra alta data nu .Oricum am avut putin timp dar o sa mai incerc si am sa ma lamuresc eu pana la urma
Credeam ca e xista totusi o anumita regula

Oricum cand l-am testat pe al meu desi am tinut in aceeasi pozitie lanseta nu mi-a iesit de fiecare data figura ....adica odata lucra alta data nu .Oricum am avut putin timp dar o sa mai incerc si am sa ma lamuresc eu pana la urma

Credeam ca e xista totusi o anumita regula