**** pompa barca gonflabila
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
**** pompa barca gonflabila
am o baca energo team ,la care s-a rupt capul de prindere a furtunului pe supapa barcii.pot gasii undeva numai ****,nu prea a-si cumpara o pompa noua,
multumesc
multumesc
Re: **** pompa barca gonflabila
de furtun e vorba ,scuze

http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/ ... MFLARE-931
sper sa te ajute
sper sa te ajute
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
multumesc

-
- veteran
Oare un furtun cu cap adaptor pt. barca Quicksilver asi gasi pe undeva?adiwolf scrie:http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/ ... MFLARE-931
sper sa te ajute
Sau chiar pompa completa care sa poata unfla podina la 0,70 bari.
Capul adaptorului are diametrul putin mai mic ca la barcile Energo. si de aceea nu pot sa le "rasucesc" sa stea fixa
in valva.
Cer ajutor in aceasta problema.
Multumesc anticipat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali, in caz extrem poti folosi manusi chirurgicale, din degetele lor poti face mansoane care iti maresc diametru adaptorului...asta daca nu gasesti manson special de cauciuc 

ca sa stea fix acel adaptor cand il rasucesti nu este nevoie sa aiba acelasi diametru, toata treaba sta in urechile acelea si dimensiunile lorvali stratonov scrie:Oare un furtun cu cap adaptor pt. barca Quicksilver asi gasi pe undeva?adiwolf scrie:http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/ ... MFLARE-931
sper sa te ajute
Sau chiar pompa completa care sa poata unfla podina la 0,70 bari.
Capul adaptorului are diametrul putin mai mic ca la barcile Energo. si de aceea nu pot sa le "rasucesc" sa stea fixa
in valva.
Cer ajutor in aceasta problema.
Multumesc anticipat.
si eu mi-am stricat capul original de la pompa si mi-am confectionat altele din teava PPR de la instalatii - este extrem de simplu si se face foarte rapid daca nu ai doua maini stangi
pompa pt umflat podina recomand una din acela cu dublu sens sau cu posibilitatea de a anula un sens si sa bage doar pe impingere si nu pe ridicare (te rupe de spate, dar baga) - poti cumpara una cu dublu sens si in capacul de sus de plastic faci o gaura si introduci un surub cu filet, iar cand vrei sa bagi presiune numai pe impingere, desfiletezi surubul si lasi gaura goala, cand vrei sa bagi presiune pe ambele sensuri, pui surubul la loc

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf scrie:- poti cumpara una cu dublu sens si in capacul de sus de plastic faci o gaura si introduci un surub cu filet, iar cand vrei sa bagi presiune numai pe impingere, desfiletezi surubul si lasi gaura goala, cand vrei sa bagi presiune pe ambele sensuri, pui surubul la loc

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Fratioare cred ca nu m-am facut bine inteles.Ghenadie scrie:Vali, in caz extrem poti folosi manusi chirurgicale, din degetele lor poti face mansoane care iti maresc diametru adaptorului...asta daca nu gasesti manson special de cauciuc
Stutul pompei Energo intra perfect in diametrul vallvei de la Quicksilver , dar nu pot rasuci ca cele 2 "urechi" sa se prinda de interiorul valvei ca sa stea fara a le tine cineva.
Cred ca "urechile" stutului Energo sunt putun mai groase si de aceea nu potrivesc.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
sau nu am inteles eu despre ce era vb