Nu eu m-am exprimat gresit.Ghenadie scrie:sau nu am inteles eu despre ce era vb

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu eu m-am exprimat gresit.Ghenadie scrie:sau nu am inteles eu despre ce era vb
Salut, Valivali stratonov scrie:Oare un furtun cu cap adaptor pt. barca Quicksilver asi gasi pe undeva?adiwolf scrie:http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/ ... MFLARE-931
sper sa te ajute
Sau chiar pompa completa care sa poata unfla podina la 0,70 bari.
Capul adaptorului are diametrul putin mai mic ca la barcile Energo. si de aceea nu pot sa le "rasucesc" sa stea fixa
in valva.
Cer ajutor in aceasta problema.
Multumesc anticipat.
Nu e problema lungimii stutului ci faptul ca nu se poate invirti stutul in locasul valvei ....daca nu tine cineva de stut sare afara din valva.Insa, eu te mai intreb inca un lucru.....sigur nu e problema lungimii stutului ?Eu am intalnit des problema asta, si unele adaptoare de furtun (poate si cel de la energo), au niste bratari de cauciuc puse pe stut care se pot da jos si automat se lungeste stutul.....
Frate nu mai da gaura in pompe ....exista gata cu surub si filet.Nemernic scrie:adiwolf scrie:- poti cumpara una cu dublu sens si in capacul de sus de plastic faci o gaura si introduci un surub cu filet, iar cand vrei sa bagi presiune numai pe impingere, desfiletezi surubul si lasi gaura goala, cand vrei sa bagi presiune pe ambele sensuri, pui surubul la locMinunata idee !!!! Multam !
Sa-i f-t.Nemernic scrie:au stoc 0 (zero), si abia in primavara mai aduc
![]()
Dc sa ne complicam ?vali stratonov scrie:[album][/album]Sa-i f-t.Nemernic scrie:au stoc 0 (zero), si abia in primavara mai aduc
![]()
![]()
![]()
Pina in primavara putem comanda noi e aici vre-o mie de bucati.:
http://www.scoprega.it/pdf/pompe/pompe% ... 0pumps.pdf
![]()
![]()
Ce zici te bagi la una???
O, nicidecum domnule coleg....pompa aceea e in conditii excelente la noul proprietar al barcii.ULK scrie:Vali,sper ca problema ta nu are legatura cu "aia" ce ti-am cauzat eu. Daca da, ma simt dator sa ti-o rezolv.