Podina la barca gonflabila
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
e belea policarbonatul dar vezi sa nu fie casant pe suprafata mar, ar trebui sa tragi de el serios, sa incerci sa-l indoi un pic si sa nu zica nimci.
mai poti verifica rezistenta la rupere cu polarizantii, iesi in soare ccu policarbonatul si-l indoi pe genunchi daca bate curcubeul spre rosu inseaman ca se va rupe repede..
sa ne spui cum merge
.
mai poti verifica rezistenta la rupere cu polarizantii, iesi in soare ccu policarbonatul si-l indoi pe genunchi daca bate curcubeul spre rosu inseaman ca se va rupe repede..
sa ne spui cum merge
.
Poate trebuia sa precizez ca stau la curtedanr scrie:gerula, de unde ai scos-o frate ca scapi mai usor ?![]()
scapi de sters barca pe mal, si dupa aia umfla titi barca, de sters tre sa o stergi oricum ca ramane praf/noroi, eventual pui si furtunul pe ea daca tot ai umflat-o putin, dupa aia las-o vreo 2 zile sa se usuce, timp in care te incurca evident, si apoi adu-ti aminte ca tre sa strangi barca in seara dinainte sa pleci la peshte
si daca e si una mai neprietenoasa, care nu prea vrea sa intre in sac, sa te tii distractie cand o strangi singur
eu cunosc bine sportul asta, ca-l practic de vreo 3 ani regulat

Andrei, la ruseasca maxim ce poti face este un gratar de tego tip "una da, una nu". Oricum, parerea mea e ca-i mai mare daraua decat ocaua, dar daca ai timp o sa incerc sa fac un desen, ca e cam greu de povestit in scris. In linii mari insa cred ca merge, daca ai un furtun gros si rezistent, sa-l tai pe lungime, sa-l pui pe conturul fundului barcii, si apoi in taietura sa fixezi niste fasii de tego late cam de 10 cm si lungi cam cu 5cm mai putin decat latimea fundului barcii.
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
daca pescuiesti singur in barca poti sa stai in picioare in barca...pana te dor picioarele... ai si echilibreu, si in anumite situatii te ajuta.
oricum mi se pare f. complicata varianta cu podina lipita de fundul barcii.
folosesc de vreo 5 ani placajul , si este ok, il scoti si il pui ...nu-i mare lucru. barca sta in sac, placajul ascuns prin balcon...
oricum mi se pare f. complicata varianta cu podina lipita de fundul barcii.
folosesc de vreo 5 ani placajul , si este ok, il scoti si il pui ...nu-i mare lucru. barca sta in sac, placajul ascuns prin balcon...
Noi vorbim aici de o ruseasca fara camera de aer pe fund. Nu stiu cate kile ai tu de poti sta in picioare intr-una de-asta fara sa-i faci podina. Practic, podina ajuta la distribuirea greutatii pe o suprafata cat mai mare.ovidiu scrie:daca pescuiesti singur in barca poti sa stai in picioare in barca...pana te dor picioarele... ai si echilibreu, si in anumite situatii te ajuta.
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran