pluta de sticle

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 09 Mai 2007, 06:30

Treaba-i buna! Daca omu' s-a gandit la nebunia asta, trebuie ca stie si cum sa navigheze cu balotu' de sticle. Daaaa...auzi mai Kevin Kostner....vorba unor colegi de pe site....cum carmesti pleasca aia plutitoare, bre? O idee...pune-i pedale, 2,3 roti si sigur ajungi la Dunare...cu trenul.

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 09 Mai 2007, 06:40

Si eu m-am gandit la una....Dar eu vreau sa o fac din femei gomflabile :twisted: :twisted: ....asta ca sa-mi tzina companie, ca drumu-i lung :lol: :lol: :lol:
Cu astea daca nu ai carma, chiar ca o iei "in deriva"...cu mintile :lol: :lol: :lol:
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 09 Mai 2007, 09:51

ai grija sa le pui una cu fata in jos una cu fata in sus si tot asa,alternativ,sa nu te plictisesti :wink: :wink: :oops: :oops:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 09 Mai 2007, 11:35

si eu am vazut pe mures mai multe plute de genul asta , chestia cu directia e relativa adica aveau un fel de directie in spate si restul de vasle stanga-dreapta . dar oricum distractia era maxima mai ales ca cateodata se invarteau ca titirezul.
nu stiu ce faceau la baraje , probabil le ridicau si repuneau in aval , oricum erau pe mai multi pe plute. Adica erau mai multi dusi cu pluta :lol: . oricum daca o iei de unul singur e sinucidere curata.

oricum succes
the angler is catching xxx, not by the lure

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 09 Mai 2007, 16:40

Asa ceva am vrut si eu sa fac cand eram adolescent. Poate treaba ar merge pe Olt de la Izbiceni pana la Dunare.
Dupa aia, daca printr-un miracol nu spun nimic autoritatile, sansele sa ajungi cu viata pana la mare sunt extrem de mici. Ai mai multe sanse sa castigi la loterie. :lol: Incearca sa ne explici cum vei evita barjele care trec pe Dunare, sau nu mai e Dunarea navigabila ? Poate crezi ca barjele te vor evita pe tine ? Nici nu te vad !
De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.

Tudor

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 09 Mai 2007, 17:07

sa va zic si eu parerea mea. m-am gandit si eu la asta pe jiu ce e drept; sa vin de la Filiasi la Craiova. treaba cu barjele e relativa daca stii sa inoti bine. un prieten fte bun de al meu le lua tigarile la marinarii aia si asta inot ( inota langa barja, se suia pe scara pe ele si dupa sarea ) vazut cu ochii mei, ca sa nu mai spun de tanci de 15 ani care fac asta frecvent in zona Calafat. A fost si saltat in salupa de politia de frontiera pe la jumatea Dunarii si tinut in arest cu toata gasca de baieti care se duceau pe ostrovul care apartine bulgarilor. Pe Dunare se inoata kilometrii stand pe spate fara prea mare efort. Vara trecuta am fost si eu 4 insi cu o saltea pana in statuiunea de la Bascov, care era la circa 3 km de unde ne-am dat drumu si fara sa stam atarnati prea mult :). deci daca il tine inotu pe baiat nu pateste nimik, cel mai probabil il ia granicerii atata tot :)
Obiectiv: 8,1 kg !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 09 Mai 2007, 17:09

tudor scrie:Asa ceva am vrut si eu sa fac cand eram adolescent. Poate treaba ar merge pe Olt de la Izbiceni pana la Dunare.
Dupa aia, daca printr-un miracol nu spun nimic autoritatile, sansele sa ajungi cu viata pana la mare sunt extrem de mici. Ai mai multe sanse sa castigi la loterie. :lol: Incearca sa ne explici cum vei evita barjele care trec pe Dunare, sau nu mai e Dunarea navigabila ? Poate crezi ca barjele te vor evita pe tine ? Nici nu te vad !
De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.

Tudor
Pai a mai fost o astfel de expeditie, erau si poze pe net cu 3 temerari...dar exclusiv pe Dunare ,,de pe la Giurgiu sau Calarasi pana... nu stiu exact ... in orice caz nu la Tulcea !! Foarte haioasa si tot cu sticle de Pet in saci cu opriri pe mal si jurnal de bord !
Cat priveste circulatia pe Dunare, de la razboiul din fosta Yugoslavie , cand s-au bobardat cateva poduri facand-o impracticabila ,s-a redus cu foarte mult in special cea comerciala care conteaza , lucru ce aduce minusuri mari transportatorilor romani in special si romaniei in general !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Mai 2007, 17:30

tudor scrie:De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.

Tudor
Io cred ca sa se mentin la suprafata e pe planul 2. Buba mare ar fi ca daca da vreu slep peste pluta ta sa te scufunzi suficient de repede, asa incat sa nu-ti sparga capul sau sa te faca mititei cu elicea. In acest sens as recomanda legarea de picior a unei ghiulele. Cat mai mari. Provocarea ar fi sa o desfaci in timp util! :D
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Mai 2007, 17:33

ma indoiesc ca circulatia pe dunare mai are vreo problema
se circula la greu, de la tot felul de barje pana la vapoare care clar sunt maritime sau vase de agrement cu terase si restaurante pe ele
toate nationalitatile, inclusiv nemtesti

andreigaroi
utilizator nou
utilizator nou

pluta

Mesaj de andreigaroi » 09 Mai 2007, 17:38

deci sa inteleg ca daca are pana in 7 metri nu trebuie inmatriculata.
ok
si pe dunare ce fac
de unde iau permis de frontiera etc etc...???????

Scrie răspuns