pluta de sticle
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- calinagape
- utilizator constant
si eu am vazut pe mures mai multe plute de genul asta , chestia cu directia e relativa adica aveau un fel de directie in spate si restul de vasle stanga-dreapta . dar oricum distractia era maxima mai ales ca cateodata se invarteau ca titirezul.
nu stiu ce faceau la baraje , probabil le ridicau si repuneau in aval , oricum erau pe mai multi pe plute. Adica erau mai multi dusi cu pluta
. oricum daca o iei de unul singur e sinucidere curata.
oricum succes
nu stiu ce faceau la baraje , probabil le ridicau si repuneau in aval , oricum erau pe mai multi pe plute. Adica erau mai multi dusi cu pluta

oricum succes
the angler is catching xxx, not by the lure
Asa ceva am vrut si eu sa fac cand eram adolescent. Poate treaba ar merge pe Olt de la Izbiceni pana la Dunare.
Dupa aia, daca printr-un miracol nu spun nimic autoritatile, sansele sa ajungi cu viata pana la mare sunt extrem de mici. Ai mai multe sanse sa castigi la loterie.
Incearca sa ne explici cum vei evita barjele care trec pe Dunare, sau nu mai e Dunarea navigabila ? Poate crezi ca barjele te vor evita pe tine ? Nici nu te vad !
De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.
Tudor
Dupa aia, daca printr-un miracol nu spun nimic autoritatile, sansele sa ajungi cu viata pana la mare sunt extrem de mici. Ai mai multe sanse sa castigi la loterie.

De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.
Tudor
sa va zic si eu parerea mea. m-am gandit si eu la asta pe jiu ce e drept; sa vin de la Filiasi la Craiova. treaba cu barjele e relativa daca stii sa inoti bine. un prieten fte bun de al meu le lua tigarile la marinarii aia si asta inot ( inota langa barja, se suia pe scara pe ele si dupa sarea ) vazut cu ochii mei, ca sa nu mai spun de tanci de 15 ani care fac asta frecvent in zona Calafat. A fost si saltat in salupa de politia de frontiera pe la jumatea Dunarii si tinut in arest cu toata gasca de baieti care se duceau pe ostrovul care apartine bulgarilor. Pe Dunare se inoata kilometrii stand pe spate fara prea mare efort. Vara trecuta am fost si eu 4 insi cu o saltea pana in statuiunea de la Bascov, care era la circa 3 km de unde ne-am dat drumu si fara sa stam atarnati prea mult
. deci daca il tine inotu pe baiat nu pateste nimik, cel mai probabil il ia granicerii atata tot 

Obiectiv: 8,1 kg !
- Mugurstefan
- veteran
Pai a mai fost o astfel de expeditie, erau si poze pe net cu 3 temerari...dar exclusiv pe Dunare ,,de pe la Giurgiu sau Calarasi pana... nu stiu exact ... in orice caz nu la Tulcea !! Foarte haioasa si tot cu sticle de Pet in saci cu opriri pe mal si jurnal de bord !tudor scrie:Asa ceva am vrut si eu sa fac cand eram adolescent. Poate treaba ar merge pe Olt de la Izbiceni pana la Dunare.
Dupa aia, daca printr-un miracol nu spun nimic autoritatile, sansele sa ajungi cu viata pana la mare sunt extrem de mici. Ai mai multe sanse sa castigi la loterie.Incearca sa ne explici cum vei evita barjele care trec pe Dunare, sau nu mai e Dunarea navigabila ? Poate crezi ca barjele te vor evita pe tine ? Nici nu te vad !
Tudor
Cat priveste circulatia pe Dunare, de la razboiul din fosta Yugoslavie , cand s-au bobardat cateva poduri facand-o impracticabila ,s-a redus cu foarte mult in special cea comerciala care conteaza , lucru ce aduce minusuri mari transportatorilor romani in special si romaniei in general !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- costica_fishing
- veteran
Io cred ca sa se mentin la suprafata e pe planul 2. Buba mare ar fi ca daca da vreu slep peste pluta ta sa te scufunzi suficient de repede, asa incat sa nu-ti sparga capul sau sa te faca mititei cu elicea. In acest sens as recomanda legarea de picior a unei ghiulele. Cat mai mari. Provocarea ar fi sa o desfaci in timp util!tudor scrie:De aceea spun ca nu prea cred ca vei face multe sute de metri pe Dunare pana sa fii acostat de vreu "organ" oficial si aici se va termina expeditia. Daca nu ai norocul asta sper ca stii sa innoti bine caci barjele nu-si schimba parcursul din cauza unei plute de sticle.
Tudor

near the beer
-
- utilizator nou
pluta
deci sa inteleg ca daca are pana in 7 metri nu trebuie inmatriculata.
ok
si pe dunare ce fac
de unde iau permis de frontiera etc etc...???????
ok
si pe dunare ce fac
de unde iau permis de frontiera etc etc...???????