Plastice ... Voblere...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Plastice ... Voblere...
Ce plastice folositi pt. salau, ce dimensiuni, ce culori si ce firme?
Unde gasesc jig-uri stand-up? La mine in oras lipsa totala de asa ceva...Rm. Valcea!
Dati exclusiv cu textil dupa salau cand pescuiti cu twistere?
La vobler cand incepeti sa cautati salaul si la ce modele?
Unde gasesc jig-uri stand-up? La mine in oras lipsa totala de asa ceva...Rm. Valcea!
Dati exclusiv cu textil dupa salau cand pescuiti cu twistere?
La vobler cand incepeti sa cautati salaul si la ce modele?
tot ce are bataie pronuntata, MT, mann's, 6-10 cm, toate culorile merita incercate. exclusiv cu textil.
jigurile stand-up nu ti le recomand decat in curent puternic, altfel forma plumbului actioneaza ca o barbeta si nu'l ridici de pe fund daca nu ai pozitie buna sau nu dai vertical din barca. daca vrei neaparat sa dai cu stand-up si in curent slab, foloseste gramaje mici. mai bine vorbeste cu mihai.f
cu voblerele nu te pot incurca
jigurile stand-up nu ti le recomand decat in curent puternic, altfel forma plumbului actioneaza ca o barbeta si nu'l ridici de pe fund daca nu ai pozitie buna sau nu dai vertical din barca. daca vrei neaparat sa dai cu stand-up si in curent slab, foloseste gramaje mici. mai bine vorbeste cu mihai.f
cu voblerele nu te pot incurca

-
- veteran
-
- veteran
mihai, tocmai pentru ca folosesti exclusiv stand-up esti dat pe spate de afirmatia mea. daca dai intr'un loc cu apa relativ mica si curs slab, o sa vezi ca nu reusesti sa imprimi jigului miscarea normala folosind stand-up's, adica vei fi surprins cand iti va cadea aproape instantaneu pe fund, indiferent de greutate. daca dai vertical din barca sau in turbine chestia asta nu mai conteaza, ba chiar e un avantaj.
-
- veteran
Todi oltul nu inseamna numai turbine.Eu pescuiesc la fel ca tine : in zone cu apa mica , in zona cu apa adinca, in curent,in apa linistita.
Inainte sa puscuiesc exclusiv cu "sabotii" am folosit jiguri "bila", ba chiar am mers in paralel o perioada ,apoi...am ales ceea ce cred ca este mai bun.
Sint 6 pescari din Rosiori care pescuiesc exclusiv cu astfel de jiguri in orice situatie, si ei au renuntat la bile.De ce oare?
O parere ne poate da si Dan, el a folosit aceste jiguri(evident gramaje mai usoare) in baltile de linga capiatala.
PS:am si acum matrita pt iguri bila,s-a pusul praful pe ea.
Inainte sa puscuiesc exclusiv cu "sabotii" am folosit jiguri "bila", ba chiar am mers in paralel o perioada ,apoi...am ales ceea ce cred ca este mai bun.
Sint 6 pescari din Rosiori care pescuiesc exclusiv cu astfel de jiguri in orice situatie, si ei au renuntat la bile.De ce oare?
O parere ne poate da si Dan, el a folosit aceste jiguri(evident gramaje mai usoare) in baltile de linga capiatala.
PS:am si acum matrita pt iguri bila,s-a pusul praful pe ea.

-
- veteran