Plastice ... Voblere...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 08 Mar 2006, 15:27

todi scrie:asta iti explicam si eu. iar faptul ca s'a pus praful pe matrita de jiguri bila nu spune nimic. eu le folosesc pe amandoua, nu am fixuri :lol: exact in conditiile descrise in postul anterior. fiecare jig cu aplicatia pentru care a fost proiectat.
Faptul ca s-a pus praful pe respectiva matrita inseamna ca nu mai prezinta interes, adica jigurile "sabot" sint cel putin tot atit de bune(eu spun "cele mai bune" ) ca si cele "bila" in aceleasi conditii de pescuit. Nu as da cu acest jig in orice conditii de pescuit daca nu as fi ajuns la concluzia asta.Am incercat mai multe modele nu doar astea 2.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 08 Mar 2006, 17:30

mihai.f scrie:"The Erie Jig has been and remains one of the most effective jig designs for walleye fishing in the world." :D
Mihai,

Cine ti-a trimis matrita de jig-uri ERIE??? Nu cumva eu ti-am trimis-o ???

Poate nu e lipsit de interes sa spunem ca acest tip de jig a fost inventat de un roman ce a trait in zona lacului Erie.

Jean Scurtu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Mar 2006, 21:30

Zilele trecute, mi-am luat cateva shad-uri Mann's de 11 cm si de 8 cm, cateva jig-uri si cateva MT-uri!

Imi plac indeosebi Mann's-urile sunt super-soft si au un glitter incredibil!

Pazea salai de pe Olt ca vin dupa voi! Sa nu ziceti ca nu v-am spus! :D

Todi, mihai, ati pus-o daca nu-mi dati semnalul :D cum ca pune sali botu'!

Vin gramada peste voi! :D

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 11 Mar 2006, 10:03

Mansurile le prefer la stiuci, mai putin la salau. La salau kinezariile ce se gasesc la noi. Fierte putin subtiat coada si sunt perfecte.
Pan acu am pescuit cu jiguri bina, pt k de obicei am pescuit in apa mica. Si momentan pescuiesc tot cu jiguri bila.... La saboti nu ma pot pronuntza, pt k am folosit doar ocazional...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Mar 2006, 21:05

Ove, mah, tu te pregatesti de Darvari?!? 8) Ai auzit ce a zis Pily: notitze si apoi repede la antrenament! :P Tu sti cine este mai tare la Darvari... :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Mar 2006, 21:15

sunt tatici cei de la Bucale, Sofonea, Berti, Teddy Sandulescu si altii, s-ar putea sa mergem si s-o luam in brate original :D ce zici ne bagam? adica ai loc si pt. mine? hai ca iesim mai ieftin si macar ramnem cu participarea! :wink:

Scrie răspuns