Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
O sa vina si review-ul problema e ca am vandut primele mulinete, ca am stat mai mult prin casa din motive de sanatate si am zis sa-i las sa se bucure pe cumparatori...io mi-am comandat altele.Cum vin cum il fac.aditud scrie:Wow, ti-ai comandat iar, altele? Deci tie chiar iti plac!Adelin scrie:Si io am 4 bucati pe drum (din care 1 e a mea)...ca plange lanseta
... sper ca in cateva zile ajung.
Eu te tot astept cu review-ul ala, sau nu le-ai "muncit" inca?
din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?Adelin scrie:O sa vina si review-ul problema e ca am vandut primele mulinete, ca am stat mai mult prin casa din motive de sanatate si am zis sa-i las sa se bucure pe cumparatori...io mi-am comandat altele.Cum vin cum il fac.aditud scrie:Wow, ti-ai comandat iar, altele? Deci tie chiar iti plac!Adelin scrie:Si io am 4 bucati pe drum (din care 1 e a mea)...ca plange lanseta
... sper ca in cateva zile ajung.
adrignat scrie: din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?
ca is tare curios.ma bate gandu gros asa sa imi iau una pt clean.
Aia de 9525 mi s-a parut prea mica (tambur f. mic), si cu un maner cam disproportionat. Eu zic ca mai bine te orientezi spre 9530 (are numai 185g). Pozele de mai sus sunt cu tamburul de 9530.adrignat scrie:din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?
aha.aditud scrie:Aia de 9525 mi s-a parut prea mica (tambur f. mic), si cu un maner cam disproportionat. Eu zic ca mai bine te orientezi spre 9530 (are numai 185g). Pozele de mai sus sunt cu tamburul de 9530.adrignat scrie:din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?
Am un 30 comandat in plus, daca te intereseaza vorbim.adrignat scrie:din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?Adelin scrie:O sa vina si review-ul problema e ca am vandut primele mulinete, ca am stat mai mult prin casa din motive de sanatate si am zis sa-i las sa se bucure pe cumparatori...io mi-am comandat altele.Cum vin cum il fac.aditud scrie: Wow, ti-ai comandat iar, altele? Deci tie chiar iti plac!
ok.ma mai gandesc.sper sa ma intalnesc cu cineva care are inainte(dan bobei ca e mai aproape de casa) sa pun si io mana pe mulineta asta.Adelin scrie:Am un 30 comandat in plus, daca te intereseaza vorbim.adrignat scrie:din greseala nu ti-ai comandat si un patriarch de-ala mic mic de tat?Adelin scrie: O sa vina si review-ul problema e ca am vandut primele mulinete, ca am stat mai mult prin casa din motive de sanatate si am zis sa-i las sa se bucure pe cumparatori...io mi-am comandat altele.Cum vin cum il fac.