Pflueger Patriarch
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Maine o sa incerc sa pun si eu fir pe un tambur de Patriarch 9530. Nu e de mirare ca-i diferenta mare intre poza lui crysst si cea a lui dan_bobei, tamburul de rezerva e mai adanc si, parca, putin mai ingust dacat cel original.
Oricum, cum le spuneam (tot aici, pe topicul asta) mai devreme celor care-si asteptau Patriarhiile din US, nu te poti astepta la performanta gen Steez (pe tanti Stella n-am pipait-o). Totusi, in cazul meu mulineta s-a cumparat la $150...e mult pana la cel putin $550 pe un Steez si $650 pe Stella, astel incat trebuie sa fim mai retinuti cu comparatiile. In cazul meu, am vrut ceva foarte usor si durabil. Sper ca nu m-am pacalit. Plus ca, vazand poza lui dan_bobei cu tamburul original, nu prea gasesc cusur la distributie.
Oricum, cum le spuneam (tot aici, pe topicul asta) mai devreme celor care-si asteptau Patriarhiile din US, nu te poti astepta la performanta gen Steez (pe tanti Stella n-am pipait-o). Totusi, in cazul meu mulineta s-a cumparat la $150...e mult pana la cel putin $550 pe un Steez si $650 pe Stella, astel incat trebuie sa fim mai retinuti cu comparatiile. In cazul meu, am vrut ceva foarte usor si durabil. Sper ca nu m-am pacalit. Plus ca, vazand poza lui dan_bobei cu tamburul original, nu prea gasesc cusur la distributie.
Wow, ti-ai comandat iar, altele? Deci tie chiar iti plac! Eu ce sa zic, neavand pana acum o mulineta mai scumpa decat Daiwa Exceler (la care singurul cusur pe care-l gasesc deranjant este greutatea), sunt incantat de Patriarch. Dar cei care au lucrat cu scule mai serioase pot, probabil, sa-i gaseasca multe cusururi.Adelin scrie:Si io am 4 bucati pe drum (din care 1 e a mea)...ca plange lanseta
... sper ca in cateva zile ajung.
Eu te tot astept cu review-ul ala, sau nu le-ai "muncit" inca?
Referitor la latime: asa mi s-a parut si mie initial, dar dupa ce l-am masurat, mi-a iesit o diferenta f. mica. Diferenta mare e, cum zici si tu, la adancime, probabil si de-aia ti se pare ca ala de rezerva e si mult mai ingust. Dar, cum zicem, nu e, cel putin nu in buza.crysst scrie:este mult mai adanc, sa nu exagerez dar cred ca e aproape de 2 ori mai adanc si mult mai ingust.....aditud scrie: Nu e de mirare ca-i diferenta mare intre poza lui crysst si cea a lui dan_bobei, tamburul de rezerva e mai adanc si, parca, putin mai ingust dacat cel original.