Peticire barca.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 07 Iun 2010, 22:28

V a multumesc de raspunsuri-le date. sunt de mare ajutor. INSA.

mihaif99 scrie:PVC = Vinil, de fapt PVC vine de la PolyVynil Chloride

Daca nu gasesti un kit reparatie pt pvc, du-te la brico-store sau similar, alege un adeziv pt pvc, sau vinil, care sa fie elastic (nu super glue)

Ia un smirghel si da cu el in jurul gaurii si pe petec, ca asa aiba in ce se prinde adezivul, apoi aplica un strat SUBTIRE de adeziv (foloseste o pensula) pe petec si pe barca. Astepti cateva minute (pina cand nu se mai ia pe deget lipiciul - adica devine cam ca un leucoplast) apoi aplici petecul si presezi bine. Il lasi presat catva ore.
Apaiiiiii ....... Mai c-am bagat in ceata. Nu pot sa aplic lipiciul si pe petec si pe zona de langa gaura, si imediat dupa aceea sa pun petecul ??. trebuie sa astept ca sa se faca cat de cat tare? cum ai spus tu sa nu se ia pe deget. Tine mai bine daca las putin sa se uste lipiciul si dupaia imbin petecul cu zona respectiva... ?

scuze de intrebare. doar ca nu vreau sa raman in ceata. ca dupaia cand o sa am nevoie sa peticesc o barca sa stiu sigur ce trebuie sa fac.

ms mult de raspunsuri.

va doresc o zi faina.

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 08 Iun 2010, 06:39

Da, tine mai bine.
Asa se fac lipirile. Ai grija insa sa fie foarte subtire stratul de adeziv.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 08 Iun 2010, 08:27

mihaif99 scrie:Da, tine mai bine.
Asa se fac lipirile. Ai grija insa sa fie foarte subtire stratul de adeziv.
Multumesc de raspuns.

numa' bine.

Scrie răspuns