Apaiiiiii ....... Mai c-am bagat in ceata. Nu pot sa aplic lipiciul si pe petec si pe zona de langa gaura, si imediat dupa aceea sa pun petecul ??. trebuie sa astept ca sa se faca cat de cat tare? cum ai spus tu sa nu se ia pe deget. Tine mai bine daca las putin sa se uste lipiciul si dupaia imbin petecul cu zona respectiva... ?mihaif99 scrie:PVC = Vinil, de fapt PVC vine de la PolyVynil Chloride
Daca nu gasesti un kit reparatie pt pvc, du-te la brico-store sau similar, alege un adeziv pt pvc, sau vinil, care sa fie elastic (nu super glue)
Ia un smirghel si da cu el in jurul gaurii si pe petec, ca asa aiba in ce se prinde adezivul, apoi aplica un strat SUBTIRE de adeziv (foloseste o pensula) pe petec si pe barca. Astepti cateva minute (pina cand nu se mai ia pe deget lipiciul - adica devine cam ca un leucoplast) apoi aplici petecul si presezi bine. Il lasi presat catva ore.
scuze de intrebare. doar ca nu vreau sa raman in ceata. ca dupaia cand o sa am nevoie sa peticesc o barca sa stiu sigur ce trebuie sa fac.
ms mult de raspunsuri.
va doresc o zi faina.