Peticire barca.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Peticire barca.
Buna.
Nu sunt sigur ca am pus unde trebuia topic-ul , insa un loc mai bun n-am gasit.
A incercat cineva sa peticeasca barca cu Lipici din acela care se gaseste in trusa de vulcanizare ( bicicleta. ) Lipici din acela cu culoare Galben-Verzui si cu Petec din acela normal care ti-l da in trusa de reparatie a Barci respective..
A folosit cineva acel lipici pentru vulcanizarea barcii???
. o zi buna.
fir intins.
A incercat cineva sa peticeasca barca cu Lipici din acela care se gaseste in trusa de vulcanizare ( bicicleta. ) Lipici din acela cu culoare Galben-Verzui si cu Petec din acela normal care ti-l da in trusa de reparatie a Barci respective..
. o zi buna.
fir intins.
Re: Peticire barca.
Buna din ce material e barca respectiva ?edy.tm scrie:Buna.
. o zi buna.
fir intins.
Te referi cumva la :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
daca e din Pvc poti lipi cu adziv ca prenadez ....
Ps. sa nu zici ca ai gaurit -o la prima iesire

Re: Peticire barca.
da aceea este. insa nu cred ca-i din PVC. cred ca dintr-un fel de VINIL. parca asa scria pe un SITE. daca nu ma insel..kzoli scrie:
Buna din ce material e barca respectiva ?
Te referi cumva la :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
daca e din Pvc poti lipi cu adziv ca prenadez ....
Ps. sa nu zici ca ai gaurit -o la prima iesire... inca cateva iesiri pe apa si o sa-ti dai seama de importanta celor scrise in topicul respectiv ...

nu am spart-o. doar ca daca as spargeo oare este bun si lipiciul acela de vulcanizat camera de bicicleta?? ca am vazut ca-i rezistent....
..... toti ati crezut ca deja am spart-o .

PVC = Vinil, de fapt PVC vine de la PolyVynil Chloride
Daca nu gasesti un kit reparatie pt pvc, du-te la brico-store sau similar, alege un adeziv pt pvc, sau vinil, care sa fie elastic (nu super glue)
Ia un smirghel si da cu el in jurul gaurii si pe petec, ca asa aiba in ce se prinde adezivul, apoi aplica un strat SUBTIRE de adeziv (foloseste o pensula) pe petec si pe barca. Astepti cateva minute (pina cand nu se mai ia pe deget lipiciul - adica devine cam ca un leucoplast) apoi aplici petecul si presezi bine. Il lasi presat catva ore.
Daca nu gasesti un kit reparatie pt pvc, du-te la brico-store sau similar, alege un adeziv pt pvc, sau vinil, care sa fie elastic (nu super glue)
Ia un smirghel si da cu el in jurul gaurii si pe petec, ca asa aiba in ce se prinde adezivul, apoi aplica un strat SUBTIRE de adeziv (foloseste o pensula) pe petec si pe barca. Astepti cateva minute (pina cand nu se mai ia pe deget lipiciul - adica devine cam ca un leucoplast) apoi aplici petecul si presezi bine. Il lasi presat catva ore.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
din nefericire ADEROM nu se mai fabrica de ceva timp.
am vorbit direct cu fabricantul si omul se plangea de ceva probleme financiare, etc si a spus ca nu mai fabrica asa ceva, ba chiar inchide pravalia.
daca gasiti inca asa ceva, merita cumparat.
zilele astea am primit o oferta de un adeziv nou cu capacitati "nemaivazute si nemaiintalnite", urmeaza sa primesc o mostra si sa probez, apoi va spun ce si cum.
am vorbit direct cu fabricantul si omul se plangea de ceva probleme financiare, etc si a spus ca nu mai fabrica asa ceva, ba chiar inchide pravalia.
daca gasiti inca asa ceva, merita cumparat.
zilele astea am primit o oferta de un adeziv nou cu capacitati "nemaivazute si nemaiintalnite", urmeaza sa primesc o mostra si sa probez, apoi va spun ce si cum.
- edi_curiosul
- veteran