Pescuit itinerant pe rau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- pescardeclean
- utilizator constant
Cand merg pe rau pescuiesc exclusiv la clean, deci echipamentul este unul lejer. O lanseta de 2,16m, o mulineta cu fir textil, o rola cu monofilament pe care o folosesc ca si lider cand pestii sunt pretentiosi, o vesta in care imi pun telefonul, cutia cu voblere, un patent mic ca sa pot scoate voblerele din gura clenilor, o forfecuta si un briceag mic. Imbracamintea este formata din tricou in perioada primavara + toamna, pantaloni scurti, o pereche de incaltaminte usoara care nu aluneca pe pietre, basca si ochelari polarizanti. Eventual daca malul este mai inalt un minciog agatat de vesta. Cand merg cu inca cineva mai agat de vesta o statie mica de emisie receptie ca sa putem comunica mai usor.
Salut!
Mersi pentru raspunsuri. Eu am inceput de asta-toamna sa pescuiesc preponderent la clean, la spinning. O sa vad ce gasesc gasesc prin magazine: preturi, modele etc. Raul este de campie/deal.. cu apa medie spre adanca.
Spor si numai bine!
Modificare (sa nu fac off): Atunci cand aveti destul de multe voblere.. in ce tip de cutii/truse le pastrati? Eu le prefer pe cele mici, in care incap 5-6 voblere, din comoditate, le manevrez mai repede, de altfel stiu in care buzunar sa caut. Problema e ca.. nu am mai gasit prin magazine cutii bune.. doar din cele mari, bune (cred eu) pe balti sau in locuri fara prea multe obstacole si pozitii ciudate
.
Mersi pentru raspunsuri. Eu am inceput de asta-toamna sa pescuiesc preponderent la clean, la spinning. O sa vad ce gasesc gasesc prin magazine: preturi, modele etc. Raul este de campie/deal.. cu apa medie spre adanca.
Spor si numai bine!
Modificare (sa nu fac off): Atunci cand aveti destul de multe voblere.. in ce tip de cutii/truse le pastrati? Eu le prefer pe cele mici, in care incap 5-6 voblere, din comoditate, le manevrez mai repede, de altfel stiu in care buzunar sa caut. Problema e ca.. nu am mai gasit prin magazine cutii bune.. doar din cele mari, bune (cred eu) pe balti sau in locuri fara prea multe obstacole si pozitii ciudate

Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?