Peridoc Niewiadow 450 kg

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mihai Nicoara
utilizator constant
utilizator constant

Peridoc Niewiadow 450 kg

Mesaj de Mihai Nicoara » 15 Dec 2016, 16:22

Salutare.
Imi poate oferi cineva informatii despre acest peridoc? Cat e de fiabil , rezistent , calitatea componentelor, etc.
Multumesc

feugen
veteran
veteran

Re: Peridoc Niewiadow 450 kg

Mesaj de feugen » 15 Dec 2016, 21:29

Stai cuminte!!! Cauta un peridoc care de nou costa undeva catre 1000 Euroi. Cu asta din linck nu ai ce face.
Bucuresti

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 16 Dec 2016, 04:02

E made In polonia
Normal, daca pui pe el o barca usoara, ceva gen aluminiu, nu ar avea ce sa pateasca
Are garantie, dupa 10-15 iesiri daca ar cadea ceva te-ai intoarce la garantie cu el
pescar particular

Mihai Nicoara
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Nicoara » 16 Dec 2016, 08:53

Pai pentru un Linder Sportsman de 3.55 vreau sa-l folosesc. Barca goala are 84 kg.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 16 Dec 2016, 09:13

Mihai Nicoara scrie:Pai pentru un Linder Sportsman de 3.55 vreau sa-l folosesc. Barca goala are 84 kg.
Asa cum este dotat peridocul in valoare de 3000 lei nu-l poti folosi. Trebuie sa achizitionezi suplimentar reazeme laterale (macar 2 perechi) care te costa cel putin 800 lei. Roata de sprijin si manevra te mai costa inca 100 lei. Preturile astea sunt luate din linck-ul postat de tine.
Reazemele laterale, pe role, cu cat sunt mai multe perechi cu atat mai bine. cele doua perechi de care am amintit mai sus sunt minimul necesar. Ideal este ca peridocul sa aiba reazeme laterale reglabile nu punctiforme (cum sunt cele pe role) ci tip sanie (astea "disipa" fortele care actioneaza in timpul transportului asupra barcii marind suprafata de contact).
Concluzia mea este ca peridocul propus de tine nu este deloc atat de ieftin pe cat pare la prima vedere. Ma repet cand spun ca exista o multime de firme care fac o multime de modele de peridocuri. Nu ma voi puca acum sa-ti propun ce sa iti cumperi. Esti major si "vaccinat" astfel incat te poti descurca singur daca vei tine cont de ce ti-am scris. Un pridoc nu-l cumperi pentru a-ti da seama la prima folosire ca nu este chiar ce-ti trebuie (asa cum am patit eu acum cativa ani) si apoi sa te apuci sa manufacturezi cheltuind o multime de bani si facand tot felul de teste, pe cheltuiala ta, pana sa ajungi la performantele necesare. Cumpara-ti un peridoc echipat asa cum trebuie si apoi... il folosesti linistit. :respekt:
Bucuresti

Mihai Nicoara
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Nicoara » 16 Dec 2016, 10:00

Cu siguranta am sa tin cont de sfatul dumneavoastra. O sa ma orientez catre altceva. Sper sa găsesc. Orice propunere e binevenită.
Multumesc.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 16 Dec 2016, 15:45

confirm ce zice domnul Eugen... peridocul ala nu are nici o dotare ....
incearca sa vorbesti cu baietii de la Navio (.ro)- Calarasi. un prieten mi-a recomandat sa vorbesc cu ei. Par foarte profesionisti. Sunt singurii care fac si peridocuri serioase (peste 3.5 T) La inceput de an o sa comand si eu unul la ei.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Dec 2016, 22:15

Decit sa dai banii pe trompete si sa iti para rau ...mai bine dai un ban si stii pe ce.
Al meu e Brandenrup facut in Danemarca sub licenta Thule.
Este reprezentanta in Buc.
Dai un ban ...da stai in fata.
Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mihai Nicoara
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Nicoara » 16 Dec 2016, 23:57

Scrie răspuns