Peridoc Niewiadow 450 kg
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Peridoc Niewiadow 450 kg
Vali, am sunat si eu la ei cred, acum cateva zile. Sincer mie nu mi-au facut o parere buna. Aceleasi jucarii, tot pe Knott sau pe AL-KO merg,
mi-au parut cam .... cand au zis ca o groaza de echipamente (necesare) sunt optionale. pai ce facem? incepem sa dam cate 100 eur pe fiecare, troliu, roata de ghidaj, roata de rezerva, lumini, ...etc
mi-au parut cam .... cand au zis ca o groaza de echipamente (necesare) sunt optionale. pai ce facem? incepem sa dam cate 100 eur pe fiecare, troliu, roata de ghidaj, roata de rezerva, lumini, ...etc
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
- veteran
Nu astia:Mihai Nicoara scrie:Vali , astia sunt ? http://www.remorci.com.ro/contact.htm
http://www.brenderup.ro/remorci
Si peridocul e asta :
http://www.brenderup.ro/Remorci-pentru- ... iuni-28922
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Valeriu ai partial dreptate...roata de ghidaj si cea e rezerva nu sunt in pret , dar luminile si troliul fac parte din echiparrea standard...incepem sa dam cate 100 eur pe fiecare, troliu, roata de ghidaj, roata de rezerva, lumini, ...etc
Roata de ghidaj e obligatoriu sa o ai si costa in jur de 100 roni , iar roata de rezerva ar trebui sa imi cumpar si eu...nu stiu cit costa si asi vrea si eu sa am , nu sti cind ai nevoie...
In rest peridocul e super usor de folosit si e fabricat in Danemarca sub licenta Thule ...asta spune multe , zic eu.
Posibil ca si cele fabricate in RO sa faca acelasi lucru , dar oamenii care si-au cumparat asa ceva nu prea sunt multumiti...in plus nou costa cu doar 200 -250 euro mai putin...
Acum fiecare face cum crede si mai corect citi bani e dispus sa investeasca ...

- Mihai Nicoara
- utilizator constant
Merci. Vad ca nu au niciun pret afisat. Presupun ca trebuie sa-i sun . O fi secret
P.S. Al tau e asa standard cu cele doua role laterale ?

-
- veteran
Da cu role si cabestan (e model american ) foarte usor de utilizat, dar fara roata de rezerva si fara roata de ghidaj...Mihai Nicoara scrie:Merci. Vad ca nu au niciun pret afisat. Presupun ca trebuie sa-i sun . O fi secret![]()
Suna la tel ...pe sit nu au avut nicidata pretul afisat ...eu am factura la peridoc , parca 1024 euro ...nu stiu exact.
- Mihai Nicoara
- utilizator constant
Se multumeste !
Oricum nu ma grabesc (pana in aprilie) asa ca orice varianta si sfat e
bine primita !
bine primita !
Mihai Nicoara scrie:Se multumeste !
bine primita !
https://www.....ro/oferta/remorca-auto- ... 1;promoted
de asta iti spuneam.
foarte misto.
ala Branderup e f misto. da mai tre sa bagi bani in el zic eu. .. nu ajung doar rolele care le are.
astea care le-ai enumerat tu sunt jalnice.
am luat si eu asa cum ti-am zis. unu produs in ro si am ajuns sa ii schimb toate rolele instalatia electrica + o gramada de upgraduri care m-au dus impreuna cu peridocu peste pretul lui poseidon ala
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Cosmine te contrazic putin...am barca si peridocul de aproape 2 ani si nu am simtit nevoia de alte role , in plus cred in ceea ce au conceput inginerii de la Thule , ar fi pus ei din concept role suplimentare daca era cazul ...ala Branderup e f misto. da mai tre sa bagi bani in el zic eu. .. nu ajung doar rolele care le are.
Posibil pt barci mai mari de 4 m sa necesite role suplimentare, barca fiind mai lunga si mai grea ...
In afara de roata de ghidaj care m-a costat 100 lei nu am facut nici o alta investitie ....ceea ce e intradevar necesar si cred ca nici un alt periodoc nu are in pachetul standard e roata de Rezerva ...
Da ma rog , fiecare are voie la o opinie...

-
- utilizator constant
Salut
Am eu modelul asta de peridoc P415 cumparat in primavara din Tg Mures si sunt foarte multumit de el.Roata de sprijin si troliul sunt incluse in pret.Peridocul vine cu carte de identitate, omologare si nu trebuie sa mai mergi la RAR.Sistemul de role le-am facut singur.Troliul,roata de sprijin, cupla si puntea sunt Knot.
Il folosesc sa car o barca de aluminiu Smartliner care are 128 kg.
Am eu modelul asta de peridoc P415 cumparat in primavara din Tg Mures si sunt foarte multumit de el.Roata de sprijin si troliul sunt incluse in pret.Peridocul vine cu carte de identitate, omologare si nu trebuie sa mai mergi la RAR.Sistemul de role le-am facut singur.Troliul,roata de sprijin, cupla si puntea sunt Knot.
Il folosesc sa car o barca de aluminiu Smartliner care are 128 kg.
Ar fi pus ei dar costa mai mult peridocuvali stratonov scrie:Cosmine te contrazic putin...am barca si peridocul de aproape 2 ani si nu am simtit nevoia de alte role , in plus cred in ceea ce au conceput inginerii de la Thule , ar fi pus ei din concept role suplimentare daca era cazul ...ala Branderup e f misto. da mai tre sa bagi bani in el zic eu. .. nu ajung doar rolele care le are.
Posibil pt barci mai mari de 4 m sa necesite role suplimentare, barca fiind mai lunga si mai grea ...
In afara de roata de ghidaj care m-a costat 100 lei nu am facut nici o alta investitie ....ceea ce e intradevar necesar si cred ca nici un alt periodoc nu are in pachetul standard e roata de Rezerva ...
Da ma rog , fiecare are voie la o opinie...
e varianta basic de care zici tu. normal ca poti sa o folosesti si asa. nu am zis ca nu. doar ca normal partea din fata a barcii nu e sustinuta de nimic (decat de rola de pe chila )acolo normal ar fi bine inca un rand de role .
cu cat barca e sustinuta in mai multe puncte cu atat e mai bine .
"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu