pentru clean!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 14 Feb 2008, 09:04

Am vazut si eu filmuletele cu reclamele de la Storm Scat Back din pagina anterioara ( http://www.youtube.com/watch?v=Dc4N3RuXVG0 ) si mi s-au parut interesante. Intreb si eu de unde se pot achizitiona? Apropo ce e animalutzu acela ca o larva de libelula cu care incepe filmuletzu.Pare sa aiba o evolutie beton.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 14 Feb 2008, 21:44

HellRAISER scrie:dec enu mergetzi unde la o actiune mai mare...sa zicem 8-25 de gr??
eu am un Maver stralis ultratop la actiunea asta si este de 2.70...sincer merge brici la clean si sunt multimit de el cum merge si la stuka...
e mai nasol asa mai ales cand vine vorba de lansarea cu precizie a nalucilor foarte usoare.e destul de riscant sa incerci sa arunci o naluca de 2-3g la 20 de metri,la buza malului opus pe sub o salcie aplecata deasupra luciului apei cu o lanseta cu putere mai mare de aruncare :D :wink: apreciez si eu puterea unei lansete in drill in plin curent cu un clean mai rasarit.......da stii cum e,cu cat drillu e mai lung cua atat placerea e mai mare
:lol:

Scrie răspuns