pentru clean!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
apoi ai facut prapad in copacul ala....Bogdan_Alex scrie:jocul e o porcarie, uita de el. mai bun este Matt Hayes fishing
despre strike pro EG-088 mi se pare cam de cacao cum inoata. nu prea m-am impacat bine cu el.
EG-073 e foarte misto. am facut prapad la clean cu el intr-o zi.

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- Bogdan_Alex
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
salut baieti!ce parere aveti de acest fir, in eventualitatea in care l-ati folosit?:ANTARES SILK SHOCK de la SHIMANO!dar de aceasta mulineta RYOBI ECUSIMA1000VI?MULTUMESC!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Bogdan_Alex
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
eu te cred , dar deja e pregatita de pecuit
!azi am achizitionat-o!inseamna ca cine mi-o recomnadat-o , o stiut el !i multumesc!de fir , ce ziceti?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Desi problema este oarecum off topic, as dori sa-mi spuneti ce bat folositi la clean. Din experienta(limitata, recunosc) am constatat ca, cu un bat prea rapid, rata rateurilor este extrem de ridicata. Cred ca nu am reusit sa prind decat un peste la 5,6 ( citeste 10,11 - na) atacuri.
So, voi ce bete folositi (nu astept raspunsuri gen Evergreen, Megabass)?
So, voi ce bete folositi (nu astept raspunsuri gen Evergreen, Megabass)?
-
- veteran
lansete de clean
radua,
exista si lansete de grafit bunnela clean din clasa Light de la Loomis seria -Spinning(modelele de putere 4-8 lb) sau Cabela`s FE2&XML - 702. Si pe piata noastra exista o multitudine de Okume, Comoran sau Ron Tompson cu puteri potrivite pentru clean.
Puterea in sistem american e de 2-8lb. sau 4-8lb. pentru una universala in cazuri specializate se pot folosii UL cu fore 2-6lb. sau chiar 1-4lb. cum are Seeker. Puterea de aruncare 2-9g ar fi cea mai universala dar in unele cazuri 1-5g e mai potrivita cu un rau mic si ape foarte limpezi si fire subtiri.
Seeker seria FSP sunt lansete specializate pentru voblere si rotative,sunt la fel de usoare ca cele de grafit si la fel de senzitive, construite din E-glass si Bor au elasticitatea cea mai potrivita cu zilele in care cleanul nu are chef sa puna botul ca lumea. Protectia firului e net superioara lansetelor de grafit si implicit se paote pescui cu fire mai subtiri si frana mai stransa in locuri dificile.
Rata de rateuri e cea mai mica posibil, lansetele aste asunt buen in aceasi masura pentru biban, avat sau stiuca cu voblere sau alte naluci care opun rezistenta.
exista si lansete de grafit bunnela clean din clasa Light de la Loomis seria -Spinning(modelele de putere 4-8 lb) sau Cabela`s FE2&XML - 702. Si pe piata noastra exista o multitudine de Okume, Comoran sau Ron Tompson cu puteri potrivite pentru clean.
Puterea in sistem american e de 2-8lb. sau 4-8lb. pentru una universala in cazuri specializate se pot folosii UL cu fore 2-6lb. sau chiar 1-4lb. cum are Seeker. Puterea de aruncare 2-9g ar fi cea mai universala dar in unele cazuri 1-5g e mai potrivita cu un rau mic si ape foarte limpezi si fire subtiri.
Seeker seria FSP sunt lansete specializate pentru voblere si rotative,sunt la fel de usoare ca cele de grafit si la fel de senzitive, construite din E-glass si Bor au elasticitatea cea mai potrivita cu zilele in care cleanul nu are chef sa puna botul ca lumea. Protectia firului e net superioara lansetelor de grafit si implicit se paote pescui cu fire mai subtiri si frana mai stransa in locuri dificile.
Rata de rateuri e cea mai mica posibil, lansetele aste asunt buen in aceasi masura pentru biban, avat sau stiuca cu voblere sau alte naluci care opun rezistenta.
si io ma gandesc sa imi mai iau o lanseta de clean......am un mitchell privilege UL d 2.10m si 2-6g.e foarte placuta si in dril si in lansare,dar mi se pare ca o rotativa mai mare de numaru 2 o solicita prea tare,mai ales recuperata contra curentului.in schimb cu voblere de mici dimensiuni este super........rateuri la intepare 0 pana acum
nu e bat de competitie,da isi face treaba daca ii cunosti limitele......da la pretu asta....