Penn Captiva CV2000... pareri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Penn Captiva CV2000... pareri
Aloha barbatzi!
Ma bate gandul sa iau o mulineta mica pt peshti mari (fir textil de 12 LBS ) pt a mari distractzia. In ciclul asta am pus ochii pe un Penn Captiva CV2000. Are cineva ceva idei cu referire la modelul asta? Prima impresie e super, dar avand in vedere ce stressuri o sa fie in ea .... m-ar ajuta orice interventzie de la voi!
Merci anticipat!
Ma bate gandul sa iau o mulineta mica pt peshti mari (fir textil de 12 LBS ) pt a mari distractzia. In ciclul asta am pus ochii pe un Penn Captiva CV2000. Are cineva ceva idei cu referire la modelul asta? Prima impresie e super, dar avand in vedere ce stressuri o sa fie in ea .... m-ar ajuta orice interventzie de la voi!
Merci anticipat!
man,la ce pescuiesti tu si la ce monstri prinzi,nu cred ca te poate ajuta cineva de la noi cu sfaturi,tu esti singurul in masura sa decizi daca e buna si rezista la "stres"(
).
oricum pt mine unul esti o surpriza placuta si o mandrie ca mai sunt si alti romani "nesanatosi" pe alte meleaguri,care dau cu tifla celor ce spun ca nu suntem in stare de nimic.
un sincer bravo mihai si la cat mai multe capturi.
p.s. unde dumnezeu ai gasit frumusetea de langa tine(samy)?culmea este ca te mai si intelege si ajuta pe deasupra.NOROCOSULE
daca mai sunt asemenea raritati pe acolo ,spune-mi ca bag divort si emigrez "instant"

oricum pt mine unul esti o surpriza placuta si o mandrie ca mai sunt si alti romani "nesanatosi" pe alte meleaguri,care dau cu tifla celor ce spun ca nu suntem in stare de nimic.
un sincer bravo mihai si la cat mai multe capturi.
p.s. unde dumnezeu ai gasit frumusetea de langa tine(samy)?culmea este ca te mai si intelege si ajuta pe deasupra.NOROCOSULE
daca mai sunt asemenea raritati pe acolo ,spune-mi ca bag divort si emigrez "instant"

Re: Penn Captiva CV2000... pareri
Mihai,MeHigh scrie:Aloha barbatzi!
Merci anticipat!
Te sfatuiesc sa uiti PENN CAPTIVA CV2000 si sa-ti iei o mulineta ce se face mai demult ,o DAIWA SS TOURNAMENT 1300 sau 1600,super mulineta pt. ce vrei tu sa pescuiesti.
Cu mulineta DAIWA SS TOURNAMENT 700(mulineta pt. pescuit ultralight) cu fir de 4lb.(1,8kg.)am prins pesti peste 20 kg.
In plus pt. ca vei pescui la pesti mari cu fir texitil,acest tip de mulineta te ajuta f. mult avand tamburul mai lung (long cast), pune firul cross pe tambur in unghi de cca.5 grade (ceea ce face ca in sarcina firul sa nu intre intre celelalte spire ale firului de pe tambur).Nu-ti mai spun ce frana fina au aceste mulinete si cat de robuste si usor de intretinut sunt.Nu degeaba desi se fac la fel de peste 20 de ani se vand in magazin la acelas pret $89,99 desi au doar trei rulmenti inoxidabili,mai scump decat mulinete cu 10 rulmenti.
Dar incearca sa cumperi una facuta in Japonia,ca cele ce le gasesti in magazin sunt facute in Thailanda ,bune ,dar nu la fel de bune ca cele facute in Japonia.
Eu aici pot sa-mi iau orice fel de mulinete ca se gasesc si 99% pescuiesc cu DAIWA TOURNAMENT 700 sau 1300,deoarece din punctul meu de vedere(pescuiesc numai cu fir textil +leader fluorocarbon) sunt cele mai bune mulinete ca raport pret /calitate,rezistente ca un tractor.
Jean Scurtu
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
Hehehhe... merci adiwolf de apreciere, dar singurul meu punct forte este ca pescuiesc in apele astea bestiale. Shi sa shti ca Sami e din Cluj!
Jean , am vazut astazi Tournament-ul shi nu mi-a facut cu ochil deloc... nu shtiu ce sa zic?!
Am mai vazut ceva mulinete mai interesante:
Mitchell 300X Gold, ABU Cardinal, Penn Applause 3000 sau Daiwa Regal 2500Xi ....
Dintre ele oscilez intre Regal shi Captiva... Sunt nehotarat ... sau nu?! hehehehhehehe
Jean , am vazut astazi Tournament-ul shi nu mi-a facut cu ochil deloc... nu shtiu ce sa zic?!
Am mai vazut ceva mulinete mai interesante:
Mitchell 300X Gold, ABU Cardinal, Penn Applause 3000 sau Daiwa Regal 2500Xi ....
Dintre ele oscilez intre Regal shi Captiva... Sunt nehotarat ... sau nu?! hehehehhehehe
-
- senior
Suveran-ul pare o solutie ( insist PARE ) Am avut chiar ala de care zici mergea super bine dar dupa o saptamana in delta cu cel mai mare peste de 6 Kg (deci nu animalele alea de rechini ) maraia sesizabil ! Mi-au trecut inca o caruta prin mana si nu m-au convins .Sorin zicea ca mai au o hiba daca le lovesti lateral le sare axul . Nici nu le mai produc pt ca au avut multe probleme cu ele .
Intre penn si daiwa vezi si tu care are frana mai puternica ( eu merg in general pe daiwa )
Intre penn si daiwa vezi si tu care are frana mai puternica ( eu merg in general pe daiwa )
Eu pescuiesc de ceva vreme un Suveran si n-au aparut probleme, ce-i drept n-am lovit-o in ax sa vad daca sare sau nu.
Dar avantajul lor cand dai de vreun peste mare e frana extrem de precisa si foarte usor de reglat. E incomparabil mai usor de folosit decat la modelele Daiwa cu frana fata, ma refer aici la pesti mari care intr-adevar te solicita.

Cu lacrimi Bastus!