mie personal chiar imi place patina aia care se formeaza pe manere... le da un farmec aparte, de vechi, folosit
Pastrare culoare maner lanseta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
una din calitatzile principale ale plutei este faptul ca NU se va imbiiba cu apa sau cu alt lichid niciodata, de aia se si foloseste de cand haul la confectionarea manerelor de lanseta. deci potzi sa-l speli fara grija de cate ori vrei tu! apa calaie, eventual sapun sau detergent de vase lichid... numai sa nu folosesti ceva agresiv, de curatzat cuptorul sau cada de ex., chestiile astea contin acid si alte chimicale daunatoare.
mie personal chiar imi place patina aia care se formeaza pe manere... le da un farmec aparte, de vechi, folosit
- stefanflorin
- veteran

-
nightfishing01
- utilizator constant

-
nightfishing01
- utilizator constant

da nu inteleg ce solutzie salvatoare mai cautzi?
s-a spus cam tot...
ia un burete finutz, il inmoi cu apa calda si detergent de vase lichid, degresant, il infasori pe maner si freci frumos in sus si-n jos...
si gata! iese ca nou, daca ai pete mai nasoale pe el infasori smirghel foarte fin si "razi" 0,00001mm de pe maner... nu-i mare scofala.
ia un burete finutz, il inmoi cu apa calda si detergent de vase lichid, degresant, il infasori pe maner si freci frumos in sus si-n jos...