Pareri YGK G-soul X8 UPGRADE

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

albert.C
veteran
veteran

Re: Pareri YGK G-soul X8 UPGRADE

Mesaj de albert.C » 23 Iun 2015, 05:50

octavio79 scrie:
albert.C scrie:sa vina cineva sa zica care le-a folosit pe amandoua...eu deja ma declar NEMULTUMIT de sunline..s-a decolorat in ultimul hal+nerezistent la abraziune...
Alberto folosesc si eu sunline super PE de 10lb si nu s-a decolorat si sunt foarte multumit de el. E beton la salau si folosesc un inaintas de o,28 de fluorocarbon de berkley si cand am agatatura se rupe de la agrafa de la jig. Am auzit ca ar fi aparut niste fire sunline probabil vechi care dau probleme, poate ai nimerit unul nasol.
Acum ti-am spus si eu si alt coleg mai sus ca trebuie sa pui inaintas ca sa nu se toceasca firul. Daca vrei sa asculti bine si daca nu fa cum vrei dar nu vei gasi textil sa-ti reziste la abraziune.
Nu stiu ce calitate este,il am de vre-o 2-3 luni de pe un site..cred ca am platit 98 lei pe 135 m..ma rog...o sa merg si pe inaintas de flocarbon..

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 23 Iun 2015, 08:52

Mai robi, sunt pierde vara dar pe balti si lacuri. Tu spre deosebire de mine esti un bisnitar dar slab ca sa nu zic prost. Cum cere cineva o parere despre ceva, tu hop intervii imediat cu lauda la marfa ce ai tu de vanzare.

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 23 Iun 2015, 16:54

octavio79 scrie:Eu folosesc un nod FG knot. Invata sa-l faci. Te tine lejer toata ziua de pescuit. Nu mi sa rupt niciodata acest not la agataturi, rupturile au fost la agrafa de la jig. Si daca s-ar da cazut sa faci un nod repede pe balta e Albright knot care e destul de bun si se face repede.
@octavio79 - subscriu la cele afirmate de tine

Personal, cu Sunline Super PE am avut doar experiente neplacute, ultima rola am dat-o gratis acum vreo 2 ani, dupa care am primit remarci negative (gratis a fost, atat a si tinut :lol1: )
Legat de YGK G-Soul sunt foarte multumit, la spinning obisnuit il folosesc in exclusivitate (la spinning greu folosesc diametre mai mari de YGK Ultra Jigman/ iar la casting ultra castman).

Daca te orientezi putin g-soul il poti cumpara de pe forum la pret bun :respekt:

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 23 Iun 2015, 19:11

eu nu stiu cum dai pe dunare fara inaintas. pai sa ai mama textilului si tot se face praf. si apoi plangeti ca nu e textilul bun.
apropo de sunline, a aparut asta nou portocaliu cu 25 de lei scump decat ala verde. cum vi se pare?

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 24 Iun 2015, 07:13

lansez mult langa bolovani mari de piatra..poti sa ai si mama flocarbonului ca tot acolo lasi naluca...dar de abraziune e altceva..

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 24 Iun 2015, 09:00

Doru Voican scrie:eu nu stiu cum dai pe dunare fara inaintas. pai sa ai mama textilului si tot se face praf. si apoi plangeti ca nu e textilul bun.
apropo de sunline, a aparut asta nou portocaliu cu 25 de lei scump decat ala verde. cum vi se pare?
incercat "la rece" in magazin, evident mai matasos ca cel clasic, dar tot evident, mai slab la nod clasic. Am luat pana la urma superPE ul normal, din 4 fire (cel oranj are 8).
Am pe tamburi acum ygk de grosime 1 si 1,5 (cred 22 si 33 livre). Cel de 22 putin sub asteptari. Folosesc doar nodul FG, dar am avut destule rupturi deasupra nodului. Leader FC de 18 livre pe ygk ul de 22lb.
Deocamdata ygk ul mic trece la loc pe rola si super PE de 15 pe tambur.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 24 Iun 2015, 18:18

Super pe-ul de 15lb de la sunline e aproape dublu ca si diametru fata de ygk de 22 lb, sa nu mai amintesc ca e si aspru la pipait. Am avut si eu dar l-am papat f repede. S-a rupt numai dam"pulea si cu cativa metri buni. Poate am avut eu ghinion la el...insa o sa-mi incer norocul cu asta portocala.:)

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 07 Iul 2015, 09:11

Beastmaster scrie:
octavio79 scrie:Eu folosesc un nod FG knot. Invata sa-l faci. Te tine lejer toata ziua de pescuit. Nu mi sa rupt niciodata acest not la agataturi, rupturile au fost la agrafa de la jig. Si daca s-ar da cazut sa faci un nod repede pe balta e Albright knot care e destul de bun si se face repede.
@octavio79 - subscriu la cele afirmate de tine

Personal, cu Sunline Super PE am avut doar experiente neplacute, ultima rola am dat-o gratis acum vreo 2 ani, dupa care am primit remarci negative (gratis a fost, atat a si tinut :lol1: )
Legat de YGK G-Soul sunt foarte multumit, la spinning obisnuit il folosesc in exclusivitate (la spinning greu folosesc diametre mai mari de YGK Ultra Jigman/ iar la casting ultra castman).

Daca te orientezi putin g-soul il poti cumpara de pe forum la pret bun :respekt:
Ygk jigman mi-a placut mai mult in magazin decat cel impletit in 8.
Cum se comporta la pescuit?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Iul 2015, 09:18

Cei care atipescuit cu YGK, ce model si ce marime recomandati pentru un pescuit heavy cu jiguri grele ori woblere mari,la somn??Sau nu se preteaza la asa ceva firul asta..?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 07 Iul 2015, 14:31

Daca pescuit heavy inseamna cu naluci de pe la 40 grame in sus, pana spre 100, mie imi pare ok ygk ul de 30 livre(1,5 pe). N am reusit sa il rup deocamdata, indiferent de context

Scrie răspuns