Pareri!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Pareri!
Dati-va si voi cu parerea de spre batul asta:
http://products.gloomis.com/gl/products ... 2943467503
pozitia a doua.
http://products.gloomis.com/gl/products ... 2943467503
pozitia a doua.
-
- veteran
n-am tinut in mana asa ceva...dar am un Loomis de 7'6" un GL2...bete f.f. bune...nu mai vb. despre GLX sau IMX...am dat totusi cu un Hot Shot de 8'6", dar putere superioara 1/4-1 1/4...senzitiv, Fast, putere pe cotor...tragi cu el de aproape orice peste mare!...acuma depinde pt. ce vrei tu sa-l folosesti pe asta de 3/8-3/4... din cate stiu cautai unbat puternic...eu am avut un XML de 8'6" de 3/8-3/4...pe curent puternic si jig-uri peste 14 gr...mi se parea o nuielusa! 

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
pai..andrei...desi stiu ca nu exista, acu' caut un compromis bun.incerc sa impac si capra si varza si gradinaru(a se citi stiuca salau avatandrei-ovidiu scrie:n-am tinut in mana asa ceva...dar am un Loomis de 7'6" un GL2...bete f.f. bune...nu mai vb. despre GLX sau IMX...am dat totusi cu un Hot Shot de 8'6", dar putere superioara 1/4-1 1/4...senzitiv, Fast, putere pe cotor...tragi cu el de aproape orice peste mare!...acuma depinde pt. ce vrei tu sa-l folosesti pe asta de 3/8-3/4... din cate stiu cautai unbat puternic...eu am avut un XML de 8'6" de 3/8-3/4...pe curent puternic si jig-uri peste 14 gr...mi se parea o nuielusa!

-
- veteran
-
- veteran
pai arata-l dak l-ai gasit!andrei-ovidiu scrie:eu incerc sa-mi iau un MH f. versatil de nu stiu cat timp...in sfarsit l-am gasit si cand o sa pot o sa mi-l comand!

in alta ordine de idei cu gl 2 de mai sus dar o varianta mai lunga,am vazut poze cu somoni cat juma de om,scosi din niste rauri cu super curent. revin si cu foto
aceleasi caracteristici le are batul meu Cabelas Tourney Trail,pescuiesc
pe rau,de la plastice la salau pana la oscilante si voblere.Adica pt mine e universal si foarte senzitiv,se simte ca are rezerva de putere in caz ca intra ceva,sunt multumit de el.G-Loomis nu cunosc dar fiind mai scump decat Cabelas tre' sa fie si mai bun,zic eu...
pe rau,de la plastice la salau pana la oscilante si voblere.Adica pt mine e universal si foarte senzitiv,se simte ca are rezerva de putere in caz ca intra ceva,sunt multumit de el.G-Loomis nu cunosc dar fiind mai scump decat Cabelas tre' sa fie si mai bun,zic eu...

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran