Pareri!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 17 Iul 2006, 08:28

pozele sunt facute..dincolo de ocean...nu mai retin exact locatia dar daca kiar vreti revin cu detalii.in partea dreapta sub stanca,apa are 7-8 m :shock: :shock:
nu era concurs.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 18 Iul 2006, 07:33

se crede ca peste Ocean e peste gramada si se prinde oriunde("bagi degetul in apa si vine bass-ul si te ia de el", spusele unui mare pescar de pe la noi :lol: :lol: ), dar poza nr. 2 dovedeste ca daca nu pescuiesti pe zona cu pricina s-ar putea sa te uiti lung cam toata ziulica! :D

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 18 Iul 2006, 07:59

andrei-ovidiu scrie:.....dar poza nr. 2 dovedeste ca daca nu pescuiesti pe zona cu pricina s-ar putea sa te uiti lung cam toata ziulica! :D
nu inteleg cum ai tras tu concluzia asta :?: :?:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 18 Iul 2006, 08:08

christianpindichi scrie:
andrei-ovidiu scrie:.....dar poza nr. 2 dovedeste ca daca nu pescuiesti pe zona cu pricina s-ar putea sa te uiti lung cam toata ziulica! :D
nu inteleg cum ai tras tu concluzia asta :?: :?:
Culmea e ... ca are dreptate !
:roll: :lol:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 18 Iul 2006, 10:16

:lol: :lol:
Domnilor poza surprinde un moment anume.faptul ca majoritatea pescarilor sunt comasati in partea stanga,este din cauza dificultatii locului din dreapta.Insa peste.....au prins toti.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 18 Iul 2006, 10:20

locurile dificile pt. pescar sunt extrem de propice pt. peste...nu se gandeste nimeni ca poate era comasat in zona :?: think again!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 18 Iul 2006, 10:55

Ca de obicei iar divagam de la subiect.Incercam ca prin pozele alea sa va arat cam ce pesti,si in ce conditii,se pot prinde cu un GL2.

Totusi Andrei ca sa intelg mai bine eu(ca-s mai greu de cap :oops: ).Ai facut afirmatia ca,poza nr 2 dovedeste ca daca nu pescuiesti in zona propice nu prinzi peste.Eu ti-am raspuns ca poza asta nu dovedeste acest lucru,deoarece EU STIU ca toti din poza aia au prins peste.De acolo de unde ii vezi tu,ei pot pescui in albia de sub stanca.
Poza respectiva surprinde momentul X,nu e reprezentativa pentru intreaga zi de pescuit.

Deci...
1.Cum ai ajuns tu la concluzia ca poza nr.2 dovedeste chestia afirmata de tine mai sus????
2.Nu inteleg de unde ai ajuns la concluzia ca,citez:"se crede ca peste Ocean e peste gramada si se prinde oriunde".am afirmat eu,sau altcineva in acest topic chestia asta???nu cred.
3.Ce legatura are BAss-ul amintit de tine(sau de marele pescar de la noi...cine o fi ala :?: ) cu niste poze cu somoni(sau ce doamne iarta-ma or fi aia ca sigur nu sunt "basi".

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 18 Iul 2006, 11:33

Eu as fi optat pt STR1025S Length: 8'6"

http://products.gloomis.com/gl/products ... 3214934237

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 18 Iul 2006, 11:56

Mihai
sincer si eu...dar asa s-a nimerit.a fost o ,okazie :wink:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 18 Iul 2006, 12:05

eeeeee,
asta este alta treaba.Totusi....daca stau bine si ma gindesc......cred ca nu as fi optat pt acasta ocazie(sper sa ma insel) exista posibilitatea sa nu fie asa versatila cum te astepti, treaba asta tine si de conditiile in care pescuiesti dar....

Scrie răspuns