pareri st croix wild river

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2010, 18:26

Si eu zic sa nu mai stea pe ganduri... :wink:
De fapt e exact ceea ce vrea.
Numa' bine.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2010, 18:58

Mi-a mai zis cineva de Pulse de la Berkley sau Sakura Shukan ..... chiar daca e mai scumpa, as vrea sa iau cea mai buna varianta.... chiar daca dau putin mai mult (nu foarte mult in plus).... :D
...stiu, sunt dificil :( .... stiu ca vreau : lanseta ptr jig sa pot arunca lejer 30 gr, sa fie usurica, sensitiva, "par" ... MH sau chiar Heavy, fast si .... mai vreau un shaloo de 8kg :oops:
p.s.: am exagerat ? :lol: ...bine, fie ... 7kg :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 04 Noi 2010, 19:24

Pulsul este clar mai usor ( 124g) decat WR -ul(198g) . Poate la fel de puternic dar eu unul as alege tot WR-ul .

Cam toate betele americane sunt cinstite . Nu am avut Pulse dar pana la urma cred ca iau unul iarna asta sa vad si eu ce si cum .

Iar daca vrei ceva mai scump mai sunt multe variante dar vorba lui Adi , parca nu se mai justifica investitia . De la an la an e mai putin peste si noi culmea , cumparam scule din ce in ce mai scumpe .

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 04 Noi 2010, 21:36

blackmamba scrie:De la an la an e mai putin peste si noi culmea , cumparam scule din ce in ce mai scumpe .
:wink: adevar grait-ai!
se pot lua scule decente la bani decenti si restul pana la pretul super lansetei lu' peste sa-i dai pe benzina, pe iesiri. Dar noi suntem haplea...ma uit la mine, prind clean si pierd la un moment dat vobleru castigator...ma reped pe totalfishing si cumpar 3 bucati din fiecare culoare, dar nu mai apuc sa le pescuiesc anu asta :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 05 Noi 2010, 08:39

Deci raman la matura mea . Naspa ba. :D .
Deci nici o sansa sa inlocuiesc HTC de 20-60 grame.
the angler is catching xxx, not by the lure

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 08:56

Cred ca am sa ma indrept spre Pulse-ul de la Berkley... e bine si ca bani ... greutate mica, si se pare ca e "coada de matura", ceea ce-mi place ... Ramane sa dau o fuga la un magazin sa o "pipai" ..... Ramane de vazut cat de senzitiva este... dar eu cred ca aproape orice lanseta e senzitiva cu 30-40 de gr'n jig, nu ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Noi 2010, 10:15

Nemernic scrie:Mi-a mai zis cineva de Pulse de la Berkley sau Sakura Shukan ..... chiar daca e mai scumpa, as vrea sa iau cea mai buna varianta.... chiar daca dau putin mai mult (nu foarte mult in plus).... :D
...stiu, sunt dificil :( .... stiu ca vreau : lanseta ptr jig sa pot arunca lejer 30 gr, sa fie usurica, sensitiva, "par" ... MH sau chiar Heavy, fast si .... mai vreau un shaloo de 8kg :oops:
p.s.: am exagerat ? :lol: ...bine, fie ... 7kg :roll:
de Pulse nu stiu nimic decat ce am citit din review facute de ovidiu de la Pe Apa, cu Sakura am pescuit putin.
e mai senzitiva Sakura fata de Wild, dar mie imi pare mult mai firava, plus ca prea am auzit pe multi care au avut belele cu ele (in sensul ca au rupt varfurile in diverse moduri)
in concluzie, raman pe Wild in alegerea mea, stiu ce poate si asa cum ai spus si tu, cu jiguri de 30-40gr trebuie sa fi totalmente"nesimtit" sa nu simti trasatura pestocului.

p.s. pt un salau de 7kg nu e nevoie de super bat, am scos un asemenea exemplar anul asta cu un Maver Stralis 2.1m, 5-25gr, fir PP 10lb, fara sa fie vreo problema. - e drept ca pescuiam la vobler, dar tot draqul ala este, peste sa fie ca bete si scule........slava domnului gasim destule acuma.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 10:23

Cu betele pe care le am, momentan, nici nu ma gandesc ca n-as scoate un salau de 7 kg..... ZIceam doar ca vreau sa dau in curenti/ anafoare puternici... unde, dupa mintea mea, i-as gasii pe "aia" :lol:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 05 Noi 2010, 10:36

St.Croix Wild River 1/2-2 este un bat special, nu are echivalent in nici un bat de 2 oz, nici macar la gama St.Croix mai luxoasa. Ca posesor al unui astfel de bat pot spune ca, pentru anuimite situatii si aplicatii este de neinlocuit.
Pentru pescuitul cu jiguri grele alaturi de Wild River se "pupa" foarte bine Daiwa RyuKon 2.44m, spun "pupa" intrucat cele 2 produse sunt complementare, dupa parerea mea sunt "echipa" perfecta pentru pescuitul cu jiguri pe rauri si lacuri mari.

http://www.totalfishing.ro/shopping_cart.php/sort/2a

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 10:50

Am gasit sa dau la schimb un Quantum seria Superlite PT .... pe un Wild River...... si ma batea un gand .... :?

Scrie răspuns