pareri st croix wild river

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

pareri st croix wild river

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2010, 11:55

Pescuieste/ a pescuit careva cu batul asta ?
st croix wild river 8,6ft 1\2-2oz
:?:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2010, 12:07

Stiu ca adiwolf avea unul de asta si era tare multumit :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2010, 12:11

Atunci... il asteptam pe lup, sa vedem si noi parerile lui :D
Mersi frumos
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 04 Noi 2010, 12:18

Eu l-am avut . L-am vandut si imi pare rau .

Daca iti trebuie un bat de nadejde , puternic si rapid fara fasoane si figuri care tine la tavaleala , asta e .

Nu foarte senzitiv , dar chestia asta e foarte discutabila . Cand am inceput pescuitul asta am prins salau si cu Alumina , acum ma duc in acelasi loc cu super bat si canci salau . S-a dat cu curent . :twisted:

Deci nu betele ne lipsesc , ci pestele . Oricum , batul e foarte fain . Un pic cam greu ar zice unele domnisoare dar daca nu te deranjeaza chestia asta ....

Eu l-am folosit cel mai mult la avat , pe Dunare si Siret , in curent puterenic si sub turbine la barajele de pe Siret . Nu imi amintesc sa fi iertat multi avati cu el , cu textil , contrar parerilor ca e prea fast pentru avat . Parerile sunt impartite . Mie personal imi plac fast si extrafast . Doar la stiuca prefer ceva mai moale . Daca iti plac cele tip par , asta asa e .

Vezi ca era unul la anunturi , parca .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2010, 12:26

Blackmamba ... cu ce mulineta l-ai folosit ?

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 04 Noi 2010, 12:35

L-am folosit cu mai multe . Toate gunoaie , atunci credeam ca nu e asa importanta mulineta . O Daiwa Regal de 2500 si o Alumina 3000 . Se echilibra bine cu amandoua . Persoana care il are acum il imperecheaza cu o Ecusima de 3000. Merge si cu asta .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2010, 13:08

intradeva am acest bat si sunt extrem de multumit de el.
e drept ca nu pescuiesc eu cu super bete (nu prea sunt adeptul unor investititi nejustificate), dar batul asta chiar isi face treaba.
ce a descris catalin-blackmamba, mai sus este perfect adevarat si aproape ca nu mai am ce adauga, decat faptul ca este batul meu de somn, avat si tot ceaa ce inseamna pescuit greu pe rauri si curenti puternici.
anul asta am scos un somn de 9.5kg fara sa sufle si fara sa simta f tare acest lucru batul asta,iar la o stiuca de 2.5kg aproape ca nu am simtit nici un drill.
kastmasterul de 56gr zboara ca glontul din el :wink: :lol:
e un bat bun, cu un pret corect pt ceea ce stie si ce face.
l-am pescuit exclusiv cu textil si l-am imperecheat cu o Daiwa Exceler 3000 (acuma) sau Ecusima 3000 (la inceput) si se echilibreaza bine.
daca nu iti plac betele tari, tip ranga si fast, nu il lua, dar daca cauti un bat de nadejde in care sa pui baza la un pescuit hard pe rauri mari, curenti puternici, atunci asta e idealul.
daca mai ai nelamuriri, intreaba si in masura in care stiu si iti pot raspunde...........cu placere

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2010, 13:12

Multam frumos....
Mie chiar imi plac bete tip "ranga" ... sau coada de matura :lol: :lol: :lol: :lol: ..cum vrei sa-i zici.
Il vreau ptr pescuitul pe Dunare, in curenti puternici cu jiguri peste 40gr ... si stiu daca se preteaza pescuitului cu jiguri :?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2010, 14:17

Sau daca vrei ceva mai ieftin, dar nu chiar inferior st. croix-ului, e varianta asta, eu il am dar il folosesc rar pe olt, e prea puternic... :wink:
Stiu cativa baieti de aici care il foloseste pe Dunare mai ales cu jiguri foarte grele. Au dat si cu 100 gr si n-au avut probleme...eu am dat cu 28 gr, deci merge fain si cu...si cu :)
E usor ( 225 gr), e moderat fast, e rigid, e par...si e nemtesc :wink:
http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -1863.html
Numa' bine.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2010, 18:25

Nemernic scrie:Multam frumos....
Mie chiar imi plac bete tip "ranga" ... sau coada de matura :lol: :lol: :lol: :lol: ..cum vrei sa-i zici.
Il vreau ptr pescuitul pe Dunare, in curenti puternici cu jiguri peste 40gr ... si stiu daca se preteaza pescuitului cu jiguri :?
atuncea, se merita sa il cumperi fara discutie.
o sa iti placa.

Scrie răspuns