pareri mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pareri mulineta
TICA SPIN FOCUS GS 3000,a folosit cineva?la pretul pe care il are cam de de gandit.
www.kaboo.ro/comparator/mul/mulineta-tica-gs-3000-r.htm
www.kaboo.ro/comparator/mul/mulineta-tica-gs-3000-r.htm
de ce nu au pestii sida? pt ca p....le sunt pe mal!
:)
Personal, nu ti-o recomand. Nu ca ar fi mult mai buna, dar este o oarecare diferenta, iti recomand SHIMANO Catana 2500
Pentru un pescar fara prea mari pretentii, e ok
Alegere buna..
FIRE `NTINSE

FIRE `NTINSE

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- junior
Poate, nu stiu, nu ma bag. Mie-mi plac betzele Tica, dar mulinete n-am avut.lionking80 scrie:Stai linistit Shimano ca si Tica face mulinete bune de spinning, chiar mai bune decat cele din clasa low-cost de la shimano (pana la exage inclusiv), insa mulineta in cauza nu este printre ele. O Tica Dynaspin (cea cu tambur de diametru mare) este altceva.
- cristi cristi
- veteran
Stai linistit
ca eu cred ca este muuult mai buna ca cele enumerate mai sus tinand cont numai de pastila titanizata ,luata la 70lei ,2ani garantie ,capacitate mare a tamburului si nu are nici cine stie ce jocuri(deocamdata pt ca este noua) si cred ca la banii astia nu prea avam ce sa cumpar si in legatura cu daiwa regal asta am vrut sa iau dar nu mai aveau la arw. De specificat ca mulineta i-am luato la un prieten care a avu buget limitat asa ca eu cred ca am facut o alegere cat de cat buna