pareri mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
- cristi cristi
- veteran
Eu zic sa pui chiar doua Stella pe un singur batz, sa moara de ciuda snobii de pe balta. 
Exista niste reguli de baza:
regula de aur No. 1: Nu pescuitul conteaza, ci afisarea sculelor cat mai scumpe.
regula de aur No. 2: Daca vrei sa-ti iei echipamentul X, esti un prost pt. ca nu alegi echipamentul Y.
regula de aur No. 3: Pescuitul e un hobby care poate fi practicat EXCLUSIV cu sculele aparute in ultimele zile la Shimano/Daiwa/St. Croix/G.Loomis.
Eu iti recomand doar sa te bucuri de orice clipa petrecuta pe malul apei.
Fir intins!

Exista niste reguli de baza:
regula de aur No. 1: Nu pescuitul conteaza, ci afisarea sculelor cat mai scumpe.
regula de aur No. 2: Daca vrei sa-ti iei echipamentul X, esti un prost pt. ca nu alegi echipamentul Y.
regula de aur No. 3: Pescuitul e un hobby care poate fi practicat EXCLUSIV cu sculele aparute in ultimele zile la Shimano/Daiwa/St. Croix/G.Loomis.

Eu iti recomand doar sa te bucuri de orice clipa petrecuta pe malul apei.

Fir intins!
- cristi cristi
- veteran
- cristi cristi
- veteran
- cristi cristi
- veteran
Nu cred ca ati inteles bine mulineta am cumparato pt un prieten care a avut un buget foarte mic si am ales eu pe respectiva la 70 lei de la gipo si mia placut ca merge bine fara prea mari jocuri si era parca de 3000 eu am avut si abu garsia pt salau care a mers impecabil dar am renuntat pt ca nu avea pastila titanizata si de atunci merg numai cu daiwa