pareri Mulineta Shimano Exage 1000 FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
Re: pareri Mulineta Shimano Exage 1000 FD
Depinde si pe ce lanseta o pui. Mulineta e destul de usoara la 200 de g s-ar putea sa ai o surprize sa nu-ti echilibreze batul. De ex. o mulineta de 220 g nu-mi echilibreaza bine Cormoran ULS de 2.10.
- MARIUS POPA
- veteran
prea putin ma intereseaza echlibrul, am diferite bete de diferite greutati, asta ar fi cea mai mica problema 
perucile alea ma bantuie .!

perucile alea ma bantuie .!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- senior
iti dau eu un sfat, din experienta (am un Exage de 100 de vreo 2-3 ani) - ia-ti o Daiwa, oricare. Cand mi-am cumparat Exagele, si-au mai luat 2 prieteni aceeasi mulineta. Ei au avut mari probleme cu perucile, probabil din cauza felului de a lansa (foloseam cam aceleasi fire), eu am fost mai norocos, dar tot n-am scapat de peruci, indiferent ca era textil sau mono. Mulineta am folosite strict la clean sau biban, voblere sau jiguri (nu dau cu rotative). In perioada aia mi-am mai luat si un Zx Tournament de 1500, care nu mi-a facut nici o problema. Ceilalti prieteni si-au luat Daiwa procaster si Megaforce, si la fel au fost multumiti...
Aceleasi probleme le-am avut si eu cu Exage 1000FD, peruci la greu, am folosit doar mono 0,18, am incarcat corespunzator tamburul dar tot degeaba.
Nalucile au fost 4-5-6 gr.
Apoi am gasit o Daiwa Legalis la 250 lei si problemele au disparut complet, folosita cu aceleasi naluci si acelasi fir.
Nalucile au fost 4-5-6 gr.
Apoi am gasit o Daiwa Legalis la 250 lei si problemele au disparut complet, folosita cu aceleasi naluci si acelasi fir.
- citizenics
- utilizator constant
Si eu folosesc Daiwa de 1000, cu fire mono pe 14 si 16. 0 peruci. 

- MARIUS POPA
- veteran
si acuma imi spuneti, deja am comandat, ca am deschis de cateva zile topicul

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Eu am avut Symetre 750 și cu mono de 0.14, 0.16 se înțelegea perfect. Exage FD are soția. E o mulinetă bună, nu cred că vei avea probleme cu ea. S-o stăpânești cu plăcere!
- MARIUS POPA
- veteran
a ajuns mulineta, ce sa zic, bobocel....pana la probe, am pus-o in raft, nu am ce face, tamburul are tesitura pe buza de sus, cred ca zboara mult mai usor firu, o sa incarc mai putin tamburii, si sper sa fie bine 

Fii pescar nu talhar.
S-o stapanesti sanataos Marius, si sa-ti aduca capturi frumoase. Cat despre treaba cealalta, am vorbit cu omu si trebuie sa asteptam putin...cauta ceea ce trebe. Numai bine.
- MARIUS POPA
- veteran
Multam GHita, povestim pe privat....asteptam, iarna nu-i gata, numa sa gaseasca ce trebe , nu-i bai 

Fii pescar nu talhar.