Pareri Lanseta Savage Gear Finezze Softlure 2.50m/5-21gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Pareri Lanseta Savage Gear Finezze Softlure 2.50m/5-21gr
Multumesc pentru pareri,oscilez intre asta si Dragon X-Treme Spinn21 2.30m 4-21g dar trebuie sa le pipai intai
Pai daca ai dat cu 3,5-7 gr nu cred ca poti sa spui ca merge si cu 14gr, este diferenta de la cer la pamant pentru o lanseta care stie sa arunce 5gr, in mod normal extremele sunt 3,5 si 7gr.Mariu$ scrie:am lanseta dar nu o pescuiesc de mai mult de 3 luni.am dat cu 3.5 cu 5 si 7+guma dar dupa cum o simt eu zic ca merge si cu 14.eu ma declar multumit de lanseta, finisaje bune, inele bune cred ca 11 la numar, carbon Toray, actiune extra fast
Nu am vazut aceasta lanseta dar nici nu am vazut pana acum lanseta care sa arunce bine cu aceasta marja de greutati.
Ervin, lanseta aia e un extrafast, are un varf finut dar trece repede intr-o zona puternica. Am lansat de cateva ori cu lanseta lui Marius si duce, e mai tare ca lamiglasul tau. Mai degraba la 3,5gr e mai greu dar cu 5 merge bine (+guma).
Vrei sa spui ca merge bine cu 5gr+guma si duce lejer si 14gr+guma?
Intr-adevar cu o lanseta care duce bine 14gr poti arunca si greutati mult mai mici cum ar fi 5gr dar nu va putea arunca la fel de bine.
Intr-adevar cu o lanseta care duce bine 14gr poti arunca si greutati mult mai mici cum ar fi 5gr dar nu va putea arunca la fel de bine.
Eu as merge pe X-Treme, e ideala pentru un pescuit de finete.Are microinele Fuji K,lanseuri mai precise,senzitiva, arunca bine greutati mici si poti da fara emotii si cu 14gr+guma. E mai progresiva in drill,are doar 119gr(2,30m) si e lucrata impecabil.avat400 scrie:Multumesc pentru pareri,oscilez intre asta si Dragon X-Treme Spinn21 2.30m 4-21g dar trebuie sa le pipai intai
Sau daca ai posibilitatea sa cumperi "de afara" iti recomand un Nano Force,e un fast cinstit,bat foarte senzitiv,usor,progresiv in dril,e mult peste modelul ala de la Dragon pe care si l-au luat multi fiind laudat la vremea aparitiei...personal eu nu as da banii pe modelul ala "plin de marketing".
ervin am dat recent cu 14 grame si duce fara probleme.daca nu crezi o sa te las sa te convingi singur:)ervin_eee scrie:Pai daca ai dat cu 3,5-7 gr nu cred ca poti sa spui ca merge si cu 14gr, este diferenta de la cer la pamant pentru o lanseta care stie sa arunce 5gr, in mod normal extremele sunt 3,5 si 7gr.Mariu$ scrie:am lanseta dar nu o pescuiesc de mai mult de 3 luni.am dat cu 3.5 cu 5 si 7+guma dar dupa cum o simt eu zic ca merge si cu 14.eu ma declar multumit de lanseta, finisaje bune, inele bune cred ca 11 la numar, carbon Toray, actiune extra fast
Nu am vazut aceasta lanseta dar nici nu am vazut pana acum lanseta care sa arunce bine cu aceasta marja de greutati.
Ok, m-ai facut curios, desi m-as mira sa se incarce cu 5 gr la fel ca si cu 14 gr.
Pai nu e "la fel" da se poate pescui.
Ca sa-ti dau un contraexemplu, azi am lansat cu aceeasi lanseta 6gr+guma si vreo 17gr+guma si merge si mai mult. In plus e de putere heavy. Esti curios?
Ca sa-ti dau un contraexemplu, azi am lansat cu aceeasi lanseta 6gr+guma si vreo 17gr+guma si merge si mai mult. In plus e de putere heavy. Esti curios?
exact.zvic scrie:Pai nu e "la fel" da se poate pescui.