Pareri Lanseta Savage Gear Finezze Softlure 2.50m/5-21gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri Lanseta Savage Gear Finezze Softlure 2.50m/5-21gr
Ma intreseaza daca are cineva lanseta asta,as vrea cateva pareri despre cum se comporta cu jiguri mici 3,5 +guma si 11,14 +guma.
Sau ceva in gama asta de pret exclusiv pentru gume.
Multumesc anticipat
Sau ceva in gama asta de pret exclusiv pentru gume.
Multumesc anticipat
-
- veteran
Re: Pareri Lanseta Savage Gear Finezze Softlure 2.50m/5-21gr
Nu cred ca o sa ai probleme sa o pescuiesti cu jigurile de 3,5 si 11g. Nu stiu ce sa zic insa de cele de 14g, daca adaugi si greutatea gumelor (banuiesc ca vei folosi plastice de 8-10cm) va fi la limita puterii de aruncare.
Gasesc ceva mai bun in gama asta de pret?Mi-ar prinde bine ceva sfaturi...
-
- veteran
Pentru un pescuit cu jiguri usoare te poti uita la gama Rapture Finezza sau Colmic Herakles USA Black Weapon. Sunt lansete de 1,80 - 2,15m.
Daca doresti ceva de 2,40m pentru jiguri mai grele atunci iti recomand Berkley Pulse.
Daca doresti ceva de 2,40m pentru jiguri mai grele atunci iti recomand Berkley Pulse.
Am facut doar vreo 2 -3 lanseuri cu lanseta asta, cu jig de 5gr+guma, asta e cam limita de jos la care se poate pescui. Pentru 14gr + guma, la cum am simtit-o eu ar duce dar nu am testat.
- stefanflorin
- veteran
parerea mea e ca duce si mai mult datorita actiunii si rezervei de puterr. pare moale, dar flexeaza numai varful pe primele inele, dupaia e tun.
Urasc atarnatorii!
-
- senior
Azi am avut si eu una in mana. E superba, ideala (zic eu) pt. "jiguiala". Pare intr-adevar moale in varf insa tine bine la tzeapa, iar varful iti face drill-ul. Isi merita banii.
am lanseta dar nu o pescuiesc de mai mult de 3 luni.am dat cu 3.5 cu 5 si 7+guma dar dupa cum o simt eu zic ca merge si cu 14.eu ma declar multumit de lanseta, finisaje bune, inele bune cred ca 11 la numar, carbon Toray, actiune extra fast