Pareri fire Stren si Spider Ultra Cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- misulian
- utilizator constant
@soriniusc
pe rola de Spiderwire Ultracast Invisi-Braid este trecut diametrul in mm sau rezistenata in lb ?
ma intereseaza pentru clean cel mai subtire Spiderwire Ultracast Invisi-Braid
pe siteuri .ro il dau in mm iar cel mai subtire este 0.12 mm iar pe www.spiderwire.com cel mai subtire este de 6 lb
Numa bine
pe rola de Spiderwire Ultracast Invisi-Braid este trecut diametrul in mm sau rezistenata in lb ?
ma intereseaza pentru clean cel mai subtire Spiderwire Ultracast Invisi-Braid
pe siteuri .ro il dau in mm iar cel mai subtire este 0.12 mm iar pe www.spiderwire.com cel mai subtire este de 6 lb
Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
- misulian
- utilizator constant
mersi de raspuns
am sa-i intreb pe cei de la xxx sa vad daca imi pot da mai multe detalii despre fir
chestia cu zoom-ul e relativa ca e aceasi poza si la 6 lb si la 10 ai la 20
ti l-a adus cineva din state sau ai comandat pe net ?
la cat se ridica costurile de livrare ?
Numa bine
am sa-i intreb pe cei de la xxx sa vad daca imi pot da mai multe detalii despre fir
chestia cu zoom-ul e relativa ca e aceasi poza si la 6 lb si la 10 ai la 20
ti l-a adus cineva din state sau ai comandat pe net ?
la cat se ridica costurile de livrare ?
Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
- cristi cristi
- veteran
Spider ultracast este foarte bun, rezistent si mai bun in lansare decat alte textile. Un alt avantaj este ca nu suna prin inele, este mai fin si decat Sunline, ca dezavataj pot spune ca se decoloreaza foarte repede, dar ramane albicios si destul de vizibil. Din pacate este putin cam gros pt voblere mici, pentru acestea cel mai bun este Sunline de 6lb sau Sufix performance braid de 6 sau chiar 10lb.
Nu cumparati Stren-ul nou, transparent, este foarte prost si ca rezistenta, si ca memorie (ramane ca firul de telefon). Este cam acelasi lucru ca si Fire line si fiind acelasi concern presupun ca si ultracast-ul invizi-braid ca si wiplash-ul sunt copii de fireline.
Nu cumparati Stren-ul nou, transparent, este foarte prost si ca rezistenta, si ca memorie (ramane ca firul de telefon). Este cam acelasi lucru ca si Fire line si fiind acelasi concern presupun ca si ultracast-ul invizi-braid ca si wiplash-ul sunt copii de fireline.