pareri FIR Berkley WHIPLASH CRYSTAL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- demenicornel
- utilizator constant
pareri FIR Berkley WHIPLASH CRYSTAL
salutare tuturor, ce parere aveti de firul asta Berkley WHIPLASH CRYSTAL este bun pt.pescuit la crap si somn,
1.este rezistent la rupere nod
2.este camuflant
3.rezistent la abraziune
care aveti acest fir sinteti multumit de el, sau poate ati auzit ceva despre el, va rog datimi citeva sugesti.
1.este rezistent la rupere nod
2.este camuflant
3.rezistent la abraziune
care aveti acest fir sinteti multumit de el, sau poate ati auzit ceva despre el, va rog datimi citeva sugesti.
ULK scrie:Tu afirmi aceste 3 puncte si ca este bun la spmn si crap....deci e bun firu'
E mult mai gros decat scrie pe el ...am de 0.24 si are un diametru aproape dublu.... am mai postat la info fire textile pe vremuri. La greutate rezista, insa e prea gros, se scamoseaza dupa cateva partide intense si nu rezista la abraziune.... cam atat pe scurt.Acestea sunt caracteristicile firelor achizitionate recent. Am avut mai multe role de diferite dimensiuni, dar tot acelasi rezultat.... Am avut un timp tot din acest model care era tot gros si rezista la abraziune dar acesta e jalnic. Vezi de unde cumperi....
- semlecangheorghe
- veteran
- vasilepop_65
- senior
Am cumparat cateva role de 0.06 /10,6 kg (varianta pentru Europa), pentru pescuitul L/UL dar este potrivit pentru M/ML.
Dezamagit in primul rand de grosime, 0,06 mm este in fapt este ceva intre 0,15-0,16 mm. Folosit pe o lanseta cu inele Ti-Lite se comporta groaznic. Folosit pe o lanseta cu inele fuji lucrurile se schimba radical, a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult.
Partile bune ale acestui fir sunt: rezistenta mare la nod si chiar si la abraziune, este aproape rotund se aseaza bine pe mulineta.
Legat de faptul ca ia apa nu am observat acest lucru. Personal rezolv aceasta problema folosind un ulei siliconic neutru.
In ceea ce priveste transparenta ar mai incapea!!
Dezamagit in primul rand de grosime, 0,06 mm este in fapt este ceva intre 0,15-0,16 mm. Folosit pe o lanseta cu inele Ti-Lite se comporta groaznic. Folosit pe o lanseta cu inele fuji lucrurile se schimba radical, a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult.
Partile bune ale acestui fir sunt: rezistenta mare la nod si chiar si la abraziune, este aproape rotund se aseaza bine pe mulineta.
Legat de faptul ca ia apa nu am observat acest lucru. Personal rezolv aceasta problema folosind un ulei siliconic neutru.
- demenicornel
- utilizator constant
ce inseamna l/ul si m/ml si care e diferenta intre inele ,de ce inele fuji ?vasilepop_65 scrie:Am cumparat cateva role de 0.06 /10,6 kg (varianta pentru Europa), pentru pescuitul L/UL dar este potrivit pentru M/ML.
merci
- demenicornel
- utilizator constant
recomandami un fir textil rezisten,subtire,si transparentkzoli scrie:ULK scrie:Tu afirmi aceste 3 puncte si ca este bun la spmn si crap....deci e bun firu'
E mult mai gros decat scrie pe el ...am de 0.24 si are un diametru aproape dublu.... am mai postat la info fire textile pe vremuri. La greutate rezista, insa e prea gros, se scamoseaza dupa cateva partide intense si nu rezista la abraziune.... cam atat pe scurt.Acestea sunt caracteristicile firelor achizitionate recent. Am avut mai multe role de diferite dimensiuni, dar tot acelasi rezultat.... Am avut un timp tot din acest model care era tot gros si rezista la abraziune dar acesta e jalnic. Vezi de unde cumperi....
- demenicornel
- utilizator constant